Eşti un spectator smart?

  • Ce te defineşte ca smart?
  • Aleph News – ştiri pentru cel ce ştie
  • Un public încă minoritar, dar esenţial
657 afișări

Eşti din cei care au stins deja televizorul? Aleph News îşi propune să te readucă în faţa ecranului, începând cu 1 septembrie. Pe tine, cel dezamăgit. Pentru asta, a constituit o echipă de jurnalişti dedicaţi sferei tale de interese. E aceeaşi cu a lor. E smart.

Smartul e segmentul social cel mai educat, activ şi în fază cu epoca noastră. Jurnalistul Aleph News Costi Mocanu îl defineşte ca ”publicul lipsit de graniţe, la fel cum e internetul”. E românul decomplexat, europenizat, mereu conectat. Pentru Cătălin Condruţ, ”smart eşti tu, smart sunt şi eu. Smart este oricine care s-a obişnuit să gândească, practic, liber.”

Smartul e activ, e focusat şi e informat. N-are mult timp liber şi nu cască gura. Pentru el, actualitatea e un cadru care îi favorizează sau împiedică punctual evoluţia personală. Are o sferă precisă de interese din care aşteaptă ştiri. E un român anti-Dorel. ”Publicul nostru e omul care gândeşte liber şi care s-a plictisit ca alţii să tragă concluziile la TV, în mass media în general, în locul lui” completează Condruţ.

Smartul ştie, dar nu se fereşte de contradicţie. De aici se naşte dialogul de calitate. Pentru Adrian Sârbu, ”smartul e plin de gânduri, e autoreflexiv, dispus să accepte să între în dialog cu el însuşi, precum şi cu oameni de felul lui din comunitatea lui.”

Smarţii sunt încă o minoritate, însă una activă şi în creştere. ”Prin educaţie şi aşteptări publicul smart este vârful publicului unei societăţi” spune Sârbu. Adică este locomotiva care trage celelalte vagoane.  Smartul este din viitor, este românul care construieşte acel viitor.

Lumea digitală Aleph începe din 1 septembrie cu canalul de ştiri Aleph News. Fiind curios şi avid de noutate, capabil să visezi cu ochii deschişi, nu poţi rata această întâlnire. Eşti pregătit?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici