EXCLUSIV Elisabeta Lipă, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Elisabeta Lipă: Barca mică întotdeanua duce către succes barca mare. La antrenamente eşti în barca mică. Niciodată nu faci cu aia mare, decît atunci când consideră antrenorul, înainte de competiţie. Barca mică înseamnă ori simplu, ori dublu. Aici se fac selecţiile. Şi-atunci dacă ai 6-7 dublouri, care înseamnă 14 fete şi în barcă intră doar 8, bătălia este mare, cruntă pentru că fiecare vrea să obţină un loc în barcă.
  • Elisabeta Lipă: Eu vă spun că nu am simţit că a fost o ediţie a Jocurilor Olimpice în care să simţi spiritul olimpic şi când ai terminat competiţia să te duci să vizitezi, să faci poze, să te plimbi, să faci cumpărături pentru cei dragi. La această ediţie, totul a fost exagerat. Exagerat, în ce sens? Trebuia să te înscrii într-o platformă şi această platformă te urmărea peste tot.
  • Elisabeta Lipă: Această ediţie a JO s-a desfăşurat în România sub un anonimat total. În primul rând, nimeni nu ne-a întrebat dacă avem nevoie de ceva, dacă n-avem nevoie, dacă ne susţin, dacă avem nevoie de o vorbă bună, nu neapărat de bani. La începutul anului, bugetele au fost muult, muult mai mici faţă de bugetele anilor anteriori. Deci, am plecat cu stângul de la începutul anului.
132 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Elisabeta Lipă, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV Elisabeta Lipă, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Sâmbătă, 28 august, Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cum se face selecţia lotului olimpic de canotaj? Există frustrări după această selecţie? Cât a durat pregătirea pentru Olimpiada de la Tokio şi unde a avut loc? Cum au trăit sportivele prima olimpiadă în pandemie? S-au implicat autorităţile în susţinerea lor? Ar fi trebuit să se ţină Jocurile Olimpice de la Tokio sau nu? Care este soluţia pentru rezolvarea disputelor pe Lacul Snagov?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici