Facebook Messenger, nefuncţional în unele zone din Europa. Probleme au fost sesizate de utilizatori şi în România

Serviciul de mesagerie al Facebook este nefuncţional la nivel mondial, însă Europa pare a fi cea mai grav afectată, scrie Daily Mail. Sistemul Messenger este integrat reţelei sociale Facebook, însă poate fi utilizat separat prin aplicaţia de mobil.

584 afișări
Imaginea articolului Facebook Messenger, nefuncţional în unele zone din Europa. Probleme au fost sesizate de utilizatori şi în România

Facebook Messenger, nefuncţional în unele zone din Europa. Probleme au fost sesizate de utilizatori şi în România

Potrivit publicaţiei, problemele au apărut în jurul orei 8:00, în Marea Britanie, afectând utilizatorii messenger din SUA, Europa şi America Centrală. Problemele sesizate la Facebook Messenger sunt la conectare, unii semnalând că nu pot trimite sau primi mesaje.

Europa pare a fi cea mai grav afectată zonă, deşi întreruperea este la nivel mondial. Potrivit Downdetector, şi în România unii utilizatori au probleme de conectare.

Serviciul de mesagerie este integrat în Facebook, dar poate fi folosit separat de reţeaua socială datorită aplicaţiilor mobile dedicate pentru toate platformele software.

Această întrerupere apare la mai puţin de 24 de ore după ce utilizatorii de Android au rămas în imposibilitatea de a accesa feed-urile de reţele sociale din cauza unor probleme cu aplicaţia Facebook.

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare platforme de mesagerie din lume, a doua după WhatsApp, şi are 1.3 miliarde de utilizatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici