Fonduri de URGENŢĂ pentru fetiţa jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni. Cât plăteşte Consiliul Local Suceava

Un ajutor de urgenţă în valoare de 25.000 de lei a fost acordat, miercuri, de Consiliul Local Suceava, pentru tratamenul fetiţei rănite grav într-un accident petrecut pe o trecere de pietoni din oraş, în urma căruia mama sa, jandarmeriţă, a murit – transmite corespondentul MEDIAFAX.

1301 afișări
Imaginea articolului Fonduri de URGENŢĂ pentru fetiţa jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni. Cât plăteşte Consiliul Local Suceava

Consiliul Local Suceava alocă fonduri pentru fetiţa jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni

Consiliul Local Suceava convocat miercuri a aprobat alocarea unei sume de 25.000 de lei pentru Larisa Airinei, fetiţia jandarmeriţei care a fost rănită grav într-un accident de circulaţie pentrecut pe o trecere de pietoni din Suceava. În accident, mama micuţei a murit, cele două fiind spulberate de o maşină condusă cu viteză de un tânăr din Constanţa.

Fetiţa, aflată în cărucior, a fost grav rănită şi tranferată în comă profundă la Bucureşti. După ce a fost stabilizată fetiţa, a fost transferată de la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucureşti la o clinică de recuperare, tatăl fetiţiei fiind alături de ea în permanenţă.

Copila a fost externată pe perioada sărbătorilor de iarnă, iar zilele trecute s-a reîntors la Bucureşti.

Colegii jandarmeriţei, impresionaţi de cazul Larisei au declanşat o acţiune de colectare de fonduri pentru a-l ajuta pe tatăl fetiţei cu tratamentul de care are nevoie Larisa, la care s-a alăturat şi Consiliul Local Suceava.

"Este o situaţie dramatică acolo… Am discutat cu tatăl fetei pe care îl apreciez foarte mult pentru ceea ce face – stă zi şi nopate cu micuţa. Au plecat de luni la Bucureşti şi au nevoie de bani. Îmi doresc ca până la sfârşitul săptamânii să îi transferam aceşti bani în cont", a spus primarului municipiului Suceva, Ion Lungu, în cadrul şedinţei de Consiliu Local.

Accidentul în urma căruia femeia, în vârstă de 40 de ani, angajată a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, a murit a avut loc la jumătatea lunii noiembrie, anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici