Halep, victorie la Australian Open. Românca merge în turul 2 la turneul de la Melbourne. "Fiecare meci e greu(...) Îmi place Australia, sunt pe jumătate australiancă”

Simona Halep trece de Kaia Kanepi, pe Margaret Court Arena, 6-7 (2), 6-4, 6-2, devenind a doua româncă calificată în turul doi.

2174 afișări
Imaginea articolului Halep, victorie la Australian Open. Românca merge în turul 2 la turneul de la Melbourne. "Fiecare meci e greu(...) Îmi place Australia, sunt pe jumătate australiancă”

Halep, victorie la Australian Open şi merge în turul 2 al turneului de la Melbourne

Simona Halep s-a impus greu în faţa sportivei Kaya Kanepi, 6-7 (2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decât se aştepta. De asemenea, românca i-a cucerit pe australieni, după ce a susţinut că e pe jumătate australiancă.

"Vă mulţumesc! Aţi fost fantastici, vă mulţumesc pentru ajutor. Mă bucur că am câştigat. Nu vreau să-mi amintesc acel meci (n.r. - înfrângerea cu Kaia Kanepi de la US Open 2018), ştiam ce trebuie să fac, ştiam că trebuie să fiu puternică, să am încredere. Sunt foarte fericită.

Acum merg cu mai multă încredere (n.r. - în turul secund la turneul australian), o să fie la fel de greu, voi avea mult mai mult de muncă".

Halep ştie cum să-şi apropie fanii, iar la final a dat o declaraţie care, mai mult ca sigur, i-a mişcat pe australieni: "Fiecare meci e greu. Oamenii de aici au fost foarte amabili cu mine. Îmi place Australia, sunt pe jumătate australiancă, pentru că am avut un antrenor australian. Multumesc, Darren, pentru toţi aceşti ani!", a declarat Halep după meci.

România duce trei sportivi în turul doi la Australian Open 2019: marţi, Simona Halep şi Marius Copil au confirmat aşteptările, s-au impus şi i s-au alăturat Irinei Begu în faza a doua de întreceri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici