Harrison Ford a provocat un nou incident aviatic. Operatorul de la turnul de control, furios, după ce actorul nu ar fi înţeles indicaţiile

  • Harrison Ford a provocat un nou incident aviatic, la un aeroport din California.
  • Actorul susţine că nu a înţeles indicaţiile pe care le-a primit de la turnul de control.
  • Ford, în vârstă de 77 de ani, a fost implicat în mai multe incidente şi accidente aviatice de-a lungul anilor.
862 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford a provocat un nou incident aviatic. Operatorul de la turnul de control, furios, după ce actorul nu ar fi înţeles indicaţiile

Harrison Ford a provocat un nou incident aviatic. Operatorul de la turnul de control, furios, după ce actorul nu ar fi înţeles indicaţiile

 

Potrivit unei înregistrări audio obţinute de platforma TMZ, starului i s-a transmis să amâne aterizarea, pentru că un alt avion se pregătea să decoleze. În înregistrare, operatorul de la turnul de control poate fi auzit spunând furios că actorul i-a ignorat instrucţiunile.

Harrison şi-a cerut scuze, declarând că a înţeles că trebuie să elibereze pista.

Cele două avioane nu au fost, totuşi, în pericol să se ciocnească, pentru că cel care decola a putut face această manevră înainte de a ajunge în zona unde se afla cel pilotat de actor.

Însă autorităţile în domeniu au deschis o anchetă.

Potrivit unui purtător de cuvânt al actorului, acesta este pe cale să îşi actualizeze licenţa de pilot, pentru a putea participa la acţiuni umanitare în contextul crizei provocate de pandemie.

Harrison Ford, care pilotează avioane încă din anii 1990,  a mai fost implicat într-o serie de incidente şi accidente aviatice de-a lungul anilor, însă spune că nu va renunţa la pasiunea sa.

În 2015, el şi-a fracturat pelvisul şi o gleznă atunci când avionul pe care îl pilota a suferit o defecţiune la motor şi a trebuit să facă o aterizare de urgenţă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici