HOROSCOP 17 mai. Putere de muncă şi mici victorii personale. Care sunt greutăţile pe care le depăşeşti astăzi

Săptămâna începe pe fondul trigonului armonios format între Soarele din Taur şi Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce face ca zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) să aibă parte de o zi productivă, cu mici victorii în faţa unor situaţii relativ complicate.

19226 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 mai. Putere de muncă şi mici victorii personale. Care sunt greutăţile pe care le depăşeşti astăzi

HOROSCOP 17 mai. Putere de muncă şi mici victorii personale. Care sunt greutăţile pe care le depăşeşti astăzi

HOROSCOP 17 mai Berbec

Începi săptămâna gândindu-te la carieră şi la situaţia ta financiară. Ai, poate, nişte idei destul de clare în legătură cu ceea ce ar trebui să faci pe aceste planuri pentru a ajunge la acel nivel de stabilitate pe care ţi l-ai dorit. Mai prost stai cu timpul, cu orele din zi care nu par să fie suficiente pentru toate proiectele tale. Vestea bună este însă că beneficiile fac să conteze sacrificiul de timp şi energie pe care îl faci. S-ar putea să nu apară atât de repede pe cât ţi-ai fi dorit, dar dacă ai răbdare, vor cădea la ţanc.

 

HOROSCOP 17 mai Taur

Eşti într-o stare de spirit bună la începutul acestei săptămâni. Poate ai avut timp să te odihneşti în weekend sau ai ieşit din localitate şi te-ai rupt puţin de acele gânduri şi probleme care-ţi tot circulau prin minte. În orice caz, se vede că te-ai refăcut şi că eşti pregătit(ă) să confrunţi orice provocare cu pieptul gol. Dacă ai chestiuni birocratice de rezolvat în această perioadă, azi e o zi bună în care să te ocupi de ele. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre un sfat preţios primit din partea unui apropiat cu experienţă.

 

HOROSCOP 17 mai Gemeni

Senzaţia de oboseală pe care ai dezvoltat-o săptămâna trecută s-ar putea să te urmărească şi astăzi, cu amendamentul că ştii că ai ajung la liman, că ce a fost mai greu a trecut. Cu toate acestea, nu este o idee prea grozavă să te ocupi de cele mai grele sarcini de pe agenda curentă astăzi. Nu este vorba că nu ai avea forţă pentru ele, căci te mobilizezi în timp record dacă trebuie s-o faci, doar că propria persoană şi bunăstarea ta mentală ar trebui să fie (încă) prioritatea ta. Nu-ţi face griji, vei recupera progresul în zilele care urmează.

 

HOROSCOP 17 mai Rac

Pari să fii destul de entuziasmat(ă) în raport cu proiectele tale de săptămâna aceasta. Lângă tine, s-ar putea să fie şi alte persoane care fie te ajută, într-o formă sau alta, să le finalizezi, fie sunt implicate direct în tot procesul implementării sau dezvoltării lor. Munca în echipă şi colaborarea sunt favorizate astăzi de astre, care, la sfârşitul zilei, te recompensează cu progrese importante în cadrul iniţiativelor pe care le coordonezi şi/ sau în care eşti implicat(ă). În cazul altor nativi(e), s-ar putea să apară astăzi semne că o prietenie se îndreaptă către ceva mai mult, o relaţie de iubire.

 

HOROSCOP 17 mai Leu

S-ar putea să faci progrese la serviciu chiar din prima zi a acestei săptămâni. Întâmpini această zi cu un nivel de randament foarte ridicat, care te ajută să te ţii de agenda de activităţi pe care ţi-ai propus-o pentru astăzi, dar şi să te apuci, poate chiar să şi termini, sarcini de care te-ai fi ocupat ieri. Există însă riscul să te ia valul, să tragi prea tare de tine fără să îţi dai seama. Dacă ai tendinţa ca, atunci când eşti prea prins(ă) de ceva, să nu iei o pauză, pune-ţi o alarmă şi desprinde-te de lucru câteva minute.

 

HOROSCOP 17 mai Fecioară

Se întrevede o zi foarte bună pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează în domenii creative sau pe cont propriu. Ceea ce faci te entuziasmează şi acest lucru îţi uşurează munca destul de mult. Nici nu îţi dai seama cât de multe ai făcut până când nu te ridici de la birou şi nu îţi faci un bilanţ în minte. În cazul altor nativi(e), se prefigurează, mai degrabă, un nivel ridicat de compatibilitate mentală între ei/ele şi persona iubită şi/ sau copii. Acest lucru te ajută să pui pe tapet nişte aspecte importante şi să fii înţeles(asă) fără prea multe dificultăţi.

 

HOROSCOP 17 mai Balanţă

În familie, se anunţă o zi destul de bună. Rămân unele tensiuni pe care le-ai resimţit în raport cu cei dragi acum câteva zile, dar se vede cu ochiul liber că atmosfera între voi este mai calmă decât în weekend. Nu se poate spune că aţi depăşit întru-totul momentul, dar sunteţi pe calea cea bună. A ajutat mult că s-au spus nişte lucruri care trebuiau spuse mai demult şi că s-a reglat cât de cât raportul de forţe între voi. Ştii că trebuie să iei însă măsuri serioase pe termen lung şi ar fi bine să nu abandonezi această idee.

 

HOROSCOP 17 mai Scorpion

Astrele îţi potenţează azi abilităţile de comunicare şi socializare, ceea ce ar trebui să te ajute mult dacă ai astăzi de purtat unele conversaţii importante cu cineva din anturaj sau cu persoanele de la serviciu. Ştii cum să pui problema astfel încât să fii înţeles(asă) corect şi pentru ca ceilalţi să îţi adopte punctul de vedere. Favorizate sunt, mai ales, discuţiile cu partenerul de viaţă şi cei cu care desfăşori activităţi profesionale. În cadrul proiectelor pe care le aveţi împreună, vei vedea cele mai mari progrese datorate faptului că aţi purtat nişte conversaţii la momentul oportun, că te-ai deschis suficient.

 

HOROSCOP 17 mai Săgetător

Se întrevăd, la început de săptămână, oportunităţi de suplimentare a bugetului de care dispui. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre proiecte în afara programului de la locul de muncă, în domeniul lor de activitate sau într-unul conex, cu care cochetează după programul de la muncă. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), mai degrabă ar putea să obţină bani în plus în funcţie de cât de repede livrează un proiect aflat deja pe rol. În orice caz, vei beneficia de un plus financiar care te ajută să nu te temi în caz că apar cheltuieli neaşteptate.

 

HOROSCOP 17 mai Capricorn

Te numeri printre nativii(ele) care se bucură astăzi de o zi excelentă, în care dispoziţia lor este la înălţime. Este uşor de explicat această stare dacă ai liber azi şi te poţi bucura de timpul tău cum doreşti, dar în cazul altora, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de o influenţă pozitivă din exterior. Poate că îţi aduc zâmbetul pe buze copiii sau partenerul de viaţă ori te bucuri de atenţie din partea admiratorilor, ceea ce te face să ai mai multă încredere în tine şi să dai dovadă de o atitudine pe măsură. Profită de această dispoziţie bună.

 

HOROSCOP 17 mai Vărsător

În cazul tău, începutul de săptămână este unul mai anevoios, în sensul în care nu te simţi pe deplin pregătit(ă) să dai piept astăzi cu cele mai complexe sarcini de zilele acestea. Nici nu ar trebui să te străduieşti prea tare să faci acest lucru, căci vei intra, la un moment dat, în starea necesară pentru ele. Astăzi ar fi indicat să te concentrezi mai mult pe sectorul familial şi pe cel casnic, chiar dacă acest lucru înseamnă să dai dovadă de un randament mai redus sau chiar să laşi pe o zi ulterioară treburi care te-ar solicita prea mult.

 

HOROSCOP 17 mai Peşti

Ai tot felul de idei de proiecte pentru săptămâna aceasta şi ai capacitatea să coagulezi în jurul tău oameni care îţi înţeleg viziunile şi le susţin. Pe de altă parte, există şi riscul să nu primeşti astfel feedback-ul de care ai nevoie pentru ca lucrurile să meargă aşa cum trebuie. Aşadar, o idee bună este aceea de a-i încuraja pe cei de lângă tine să fie deschişi şi să îţi spună ceea ce gândesc. În plus, ar fi bine să le ceri ajutorul dacă te simţi copleşit(ă). Nu este o dovadă de slăbiciune din partea ta dacă faci acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici