HOROSCOP 18 mai. Orgoliul şi încăpăţânarea riscă să conducă la eşecuri. Flexibilitatea este aliatul acestor zodii

Luna din Leu aderă azi la un careu tensionat cu Uranus din Taur şi la o opoziţie cu Saturn din Vărsător, ceea ce înseamnă că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea lovi de situaţii neaşteptate care le limitează libertatea de mişcare.

7950 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 mai. Orgoliul şi încăpăţânarea riscă să conducă la eşecuri. Flexibilitatea este aliatul acestor zodii

HOROSCOP 18 mai Berbec

S-ar putea ca azi să fie una din acele zile în care trebuie să ai grijă în ce anume investeşti. Dacă treci peste bugetul pe care ţi l-ai alocat pentru această săptămână, de dragul cuiva din familie sau pentru a-ţi satisface un hatâr personal, s-ar putea să nu mai dispui de fondurile necesare pentru anumite planuri sau proiecte cu bătaie lungă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de faptul că lipsa progreselor în iniţiativele pe termen lung îi face să se îndepărteze de ele şi să se concentreze mai mult pe satisfacerea dorinţelor de moment.

 

HOROSCOP 18 mai Taur

Cariera şi familia te solicită în egală măsură, iar timpul sau energia nu îţi permit să te implici la fel de mult pe ambele planuri. Sau asta îţi spui tu, în încercarea de a raţionaliza faptul că favorizezi un sector în faţa celuilalt. Cel mai probabil, domeniul familial este cel care suferă astăzi. Nu mai ai răbdare să îi asculţi pe cei dragi sau chiar îi laşi să se descurce singuri într-o chestiune unde era nevoie urgent de ajutorul tău pentru că eşti prea ocupat(ă) cu ceea ce se întâmplă la serviciu sau preocupat(ă) cu viaţa ta profesională în general.

 

HOROSCOP 18 mai Gemeni

Nu pari să fii într-o dispoziţie bună, dar nici nu pari să ai disponibilitatea necesară să primeşti sfaturi sau să faci schimbările necesare pentru a reîntoarce lucrurile în favoarea ta. S-ar putea să fie vorba despre o stare temporară, care va trece destul de rapid, dar rămâne faptul că te încăpăţânezi să perpetuezi comportamentele sau tipare de gândire deloc bune, care te aduc, mai devreme sau mai târziu, într-o conjunctură similară, cu gânduri şi stări la fel de puţin plăcute. Aşadar, trebuie să vezi ce anume te face să devii defensiv(ă) atunci când este clar că rezolvarea e la tine.

 

HOROSCOP 18 mai Rac

Astrele îţi transmit că nu este un moment deloc potrivit să îţi iei angajamente pe termen lung, mai ales dacă acestea au o componentă financiară. Altfel spus, nu este un moment foarte bun să faci investiţii în proiecte şi planuri de viitor, indiferent dacă sunt ale tale sau ale unor persoane în care, de altfel, ai încredere. În subteran, pândesc riscuri destul de mari, de care nu eşti conştient(ă) sau pe care le ignori dintr-un prea mare entuziasm. Prin urmare, mai aşteaptă puţin şi vezi cum evoluează lucrurile. Îţi vei mulţumi că nu te-ai grăbit într-un moment de vulnerabilitate mare.

 

HOROSCOP 18 mai Leu

Se întrevăd astăzi tensiuni atât pe plan profesional, cât şi sentimental, ceea ce ar trebui să te facă să te gândeşti puţin la modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Poate că adopţi, în ambele sectoare, atitudini şi comportamente care lezează sau care lasă impresia că nu îţi pasă prea mult ce cred sau cum gândesc ceilalţi. Aşadar, iată o oportunitate bună, esenţială chiar, să te analizezi în mod obiectiv, să vezi ce anume din felul tău de azi stârneşte reacţii pe care nu le doreşti din partea persoanelor la care ţii şi cu care activezi în carieră.

 

HOROSCOP 18 mai Fecioară

Starea ta de spirit lasă mult de dorit astăzi,  iar colac peste pupăză, astrele îţi imprimă tendinţa de a somatiza stările sufleteşti care te încearcă astăzi. Mai exact, cum te simţi pe interior afectează nivelul de energie pe care-l ai şi chiar starea de bine pe care o ai. Din acest motiv, este important să ai grijă cât de mult laşi să te afecteze lucrurile care nu îţi convin. Dacă nu le poţi controla, încearcă să le iei aşa cum sunt, iar în cazul în care le poţi schimba, ia măsuri. Nu rezolvi nimic dacă le laşi în voia sorţii.

 

HOROSCOP 18 mai Balanţă

Te preocupă destul de mult viitorul tău, poate şi pentru că, în contextul actual, te-ai lovit de evenimente care ţi-au demonstrat că nu te poţi baza pe anumite persoane sau circumstanţe pe care le credeai stabile, favorabile ţie. Nici nu este de mirare, aşadar, că tendinţa este aceea de a te folosi de timpul liber pentru a rumega intens situaţia în care te afli. Acest lucru s-ar putea să nu îi bucure însă pe cei dragi, mai ales dacă fac eforturi să te distragă pentru un moment de la probleme. Încearcă mai bine să faci un pas în direcţia lor.

 

HOROSCOP 18 mai Scorpion

Trebuie să ai mai multă grijă astăzi cum gestionezi autoritatea în cuplu şi în familie. Există tendinţa să aduci comportamente de la serviciu acasă, ceea ce poate avea o influenţă nefastă asupra atmosferei din aceste sectoare de viaţă. Sau poate că tinzi să te implici la muncă mai mult decât acasă, fapt care poate conduce la consecinţe similare. Aşadar, o prioritate pentru tine astăzi ar fi aceea de a stabili un echilibru între aceste domenii. Nu îţi ajung timpul şi energia să le faci pe toate, este evident acest lucru, dar poţi încerca să fii echitabil(ă) faţă de aceste sectoare-cheie.

 

HOROSCOP 18 mai Săgetător

Astăzi nu faci prea bine faţă situaţiilor în care există puncte diferite de vedere faţă de cele pe care le ai tu. Nu ştii cum să gestionezi aceste momente, nu poţi lăsa de la tine pentru a mai atenua din diferenţe şi a se ajunge la un compromis. Acest lucru poate duce la situaţii deloc pozitive la locul de muncă, care pot varia de la nişte greşeli relativ inofensive până la proiecte care ajung la un pas de ruină totală. Aşadar, este foarte important cum anume decizi să gestionezi situaţiile de comunicare în care s-ar putea să te găseşti astăzi.

 

HOROSCOP 18 mai Capricorn

Unele lucruri pe care ţi le doreşti s-ar putea să nu fie bune pentru tine sau bugetul tău. Nu este o idee prea bună să te ghidezi astăzi după impuls, mai ales dacă acest lucru implică să te limitezi de la anumite lucruri mai târziu, să renunţi la lucruri cu adevărat importante. În relaţii, încearcă să nu te laşi pradă sentimentelor de gelozie şi posesivitate. Nici în relaţie cu copiii, ele nu au ce căuta, căci s-ar putea ca modul în care interacţionaţi să aibă de suferit din această cauză pe viitor. Caută să ai mai multă încredere în ei.

 

HOROSCOP 18 mai Vărsător

S-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă, care te implică atât pe tine, cât şi alţi membri ai familiei. Ceva din discursul sau comportamentul său vă deranjează pe toţi într-o manieră similară, mai ales dacă interferează cu planuri pe care le aveţi împreună ori cu proiecte la care aţi pus cu toţii umărul. Dar dacă vreţi să faceţi pe cineva drag receptiv la sfaturi şi schimbări pozitive, trebuie să abordaţi această situaţie cu diplomaţie şi tact. În caz contrar, s-ar putea să se întâmple exact contrariul, să devină şi mai refractar la ce trebuie făcut.

 

HOROSCOP 18 mai Peşti

Te aşteaptă o zi dificilă la serviciu, care s-ar putea să evolueze şi mai prost decât la început. Motivul? Modul în care comunici cu colegii de muncă sau, mai bine spus, cum eviţi să abordezi unele teme de discuţie cu ei. În felul acesta, se pot naşte antipatii sau erori care vă afectează tuturor capacitatea de a livra proiectul de care vă ocupaţi la standardele cele mai ridicate. Aşadar, încearcă să treci peste orgoliu şi să creezi o punte de dialog între tine şi ei, mai ales când mizele sunt atât de mari. În caz contrar, pot apărea unele probleme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici