HOROSCOP 2 APRILIE 2020: O zi împărţită în două: în prima parte sunt vizate zodiile Cardinale, în parte a doua sunt vizate zodiile Fixe

Luna aderă astăzi la un sigur tip de configuraţie astrală, cel tensionat de opoziţie. În prima parte a zilei îl formează cu Jupiter şi Pluto din Capricorn, iar pe seară, când trece în Leu, cu Saturn din Vărsător.

2310 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 APRILIE 2020: O zi împărţită în două: în prima parte sunt vizate zodiile Cardinale, în parte a doua sunt vizate zodiile Fixe
De dimineaţă, sunt vizate zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn), iar în a doua jumătate a zilei cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător). Aceste semne sunt puse astăzi în faţa unor alegeri dificile. Din punct de vedere medical, se recomandă prudenţă Leilor, Vărsătorilor, Fecioarelor şi Peştilor.
 
HOROSCOP 2 APRILIE BERBEC
 
Se creează astăzi o stare de tensiune între sectorul profesional şi cel al vieţii de familie. În cazul în care munceşti de acasă, s-ar putea să îţi dai seama că îţi este greu să te concentrezi cu cei dragi alături, că nu mai poţi separa aşa ca înainte cele două domenii de viaţă. Ori că ai ajuns să lucrezi mai mult pentru că nu se mai ţine cont de programul obişnuit de muncă. Spre seară, simţi mai acut dorul vieţii sociale. Te bucuri că stai mai mult cu cei dragi, dar ţi-ai dori să ieşi cu prietenii cât de curând.
 
HOROSCOP 2 APRILIE TAUR 
 
S-ar putea să fii destul de combativ(ă) în felul în care comunici în prima parte a acestei zile. Sau poate doar eşti perceput(ă) aşa, mai ales că trebuie să te descurci cu alte mijloace de a te exprima decât cel faţă în faţă. Aşadar, este important să-ţi iei orice măsură de prevenţie pentru a nu lăsa loc de interpretare. În a doua jumătate a zilei, îţi poate fi destul de greu să te împarţi între casă şi carieră, iar acest lucru nu se datorează faptului că stai peste program la birou, ci pentru că nu poţi despărţi cele două sectoare.
 
HOROSCOP 2 APRILIE GEMENI
 
Din punct de vedere financiar, nu pari să stai prea bine în prima jumătate a acestei zile. Poate că această perioadă nu te-a surprins cu o situaţie materială prea fericită ori proviziile te-au costat mai scump decât te-ai fi aşteptat. Caută să te limitezi la strictul necesar şi te vei descurca într-un fel sau altul. Dacă lucrezi după prânz, la serviciu sau de acasă, trebuie să ai mare grijă cum transmiţi informaţiile pe care vrei să le cunoască şi ceilalţi. Există riscul să fii înţeles(asă) greşit şi să se pornească unele conflicte pe care le-ai fi putut evita cu succes.
 
HOROSCOP 2 APRILIE RAC  
 
Prima parte a acestei zile ar putea sta sub semnul unei atmosfere încărcate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, colaboratori şi/ sau clienţi. Analizează cu mai multă atenţie reacţiile şi s-ar putea să constaţi că iei anumite lucruri în nume personal, deşi nu ar fi fost cazul. Trebuie să dai dovadă de o atitudine pragmatică în această perioadă. Pe plan financiar, în a doua jumătate a zilei, s-ar putea să constaţi că te confrunţi cu unele lipsuri devenite evidente în contextul unor achiziţii sau plăţi care nu mai puteau aştepta. Minimizează pagubele şi cumpărăturile inutile.
 
HOROSCOP 2 APRILIE LEU  
 
Din pricina oboselii, a temerilor sau a altor factori externi, sistemul tău imunitar ar putea fi destul de slăbit în prima jumătate a acestei zile. Se recomandă aşadar să faci în aşa fel încât să nu dai dovadă de superficialitate în privinţa ritualului de prevenţie recomandat de specialişti pentru această perioadă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele probleme apărute în plan profesional. Poţi avea tendinţa de a-ţi vărsa nervii pe partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, colaboratori şi/ sau clienţi, dar s-ar putea să faci mai mult rău decât bine gestionându-ţi astfel dezechilibrele de astăzi.
 
HOROSCOP 2 APRILIE FECIOARĂ
 
Şi tu te-ai putea număra printre persoanele care gestionează mai greu absenţa relativă a vieţii sociale. Nu se pune problema că nu te bucuri de timpul suplimentar pe care-l petreci cu cei dragi, satisfăcându-ţi capriciile şi profitând de momentele în care îţi poţi practica hobby-urile fără atât de multe restricţii ca înainte. Dar cu toate acestea, îţi lipsesc prietenii şi te preocupă evoluţia planurilor tale de viitor. Nativii(ele) acestui semn care lucrează diseară s-ar putea să se întâlni cu obstacole în exerciţiul funcţiunii. Se constată, de asemenea, un punct sensibil în privinţa sănătăţii, semn că nu-i momentul să fii superficial(ă).
 
HOROSCOP 2 APRILIE BALANŢĂ
 
Nici tu nu pari a te fi obişnuit pe deplin cu noul mod în care se desfăşoară lucrurile în viaţa ta. Viaţa de familie şi cariera s-au amestecat în această perioadă sau poate te confrunţi cu unele temeri de îndată ce ajungi acasă de la serviciu. Te gândeşti cu un oarecare sentiment de teamă la riscurile la care i-ai putea expune pe cei dragi. Ia-ţi toate măsurile de precauţie şi nu te preocupa prea mult cu asemenea gânduri. Spre orele prânzului, s-ar putea să îţi dai seama că ai cam epuizat metodele de petrecere a timpului liber amânate multă vreme.
 
HOROSCOP 2 APRILIE SCORPION 
 
Nu face deplasări inutile în prima parte a acestei zile, indiferent dacă sunt la distanţă mai mică sau mai mare de casă. Iar în cazul în care depinzi de tehnologii virtuale pentru a-ţi transmite proiectele şi pentru a colabora cu cei de la serviciu, asigură-te că nu te trezeşti cu munca pierdută total în cazul unei pane de curent, de exemplu. Dacă ai posibilitatea, amână şi drumurile pe la instituţiile publice. Spre seară, trebuie să găseşti o metodă prin care să pui pauză lucrului şi să trasezi o linie de demarcaţie între viaţa socială şi cea profesională. Trebuie să-nveţi asta.
 
HOROSCOP 2 APRILIE SĂGETĂTOR 
 
S-ar putea să fi scăpat de unele plăţi care te îngrijorau, dar pe altele nu prea ai cum să le eviţi. Iar când te gândeşti că impactul lor asupra bugetului tău nu va fi cel mai fericit, este de înţeles dacă prima jumătate a acestei zile nu este una prea grozavă pentru tine. Cu toate acestea, dacă îţi ajustezi puţin lista de cumpărături, vei vedea că reuşeşti să le suporţi fără prea multe compromisuri. Spre seară, se anunţă cod roşu de neînţelegeri, răstălmăciri de vorbe şi risc crescut de a fi înţeles(asă) greşit de cei din jur. Exprimă-te mai atent.
 
HOROSCOP 2 APRILIE CAPRICORN  
 
Prima parte a acestei zile nu este una prielnică pentru şedinţe şi întrevederi de afaceri, fie ele şi în mediul on-line. Există diferenţe semnificative de perspectivă şi abordare între tine şi asociaţi, clienţi şi/ sau colaboratori, iar acest lucru se vede din modul în care interacţionaţi. Aşadar, nu este de mirare dacă se ajunge greu la un consens, care oricum nu este unul prea satisfăcător. În a doua jumătate a zilei, încearcă să ai mai multă grijă cu cheltuielile. Limitează-te la ceea ce îţi este absolut necesar şi nu ar trebui să întâmpini probleme financiare prea mari în această zi.
 
HOROSCOP 2 APRILIE VĂRSĂTOR 
 
Nu pari a fi într-o formă prea bună în prima parte a acestei zile. S-ar putea să te pricopseşti fie cu o stare de spirit deloc plăcută, fie cu unele neplăceri de ordin medical. În primul caz, există posibilitatea să fii delăsător(oare) cu metodele de protecţie recomandate de specialişti, iar în cel de-al doilea, s-ar putea să te expui la riscuri mai mari. Aşadar, fă tot posibilul pentru a te proteja cât de bine poţi, făcând totodată eforturi să îţi restabileşti echilibrul emoţional. Ţine cont că pot apărea şi greutăţi la serviciu, iar în raport cu partenerul de viaţă conflicte.
 
HOROSCOP 2 APRILIE PEŞTI 
 
Nici tu nu eşti în dispozţia ta obişnuită, dar în cazul tău, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de plictiseală şi de gustul amar al unor situaţii întâmpinate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. În astfel de momente, ţi-ai dori să ieşi cu prietenii sau să vorbeşti cu ei într-un cadru intim, dar nu ai decât să tratezi cu chiar cei dragi ceea ce simţi. Spre seară, indicat ar fi să nu ieşi din casă. Starea ta de spirit se poate răsfrânge şi asupra rezistenţei organismului tău în faţa intemperiilor din acasă perioadă. Nu-ţi asuma riscuri.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici