HOROSCOP 28 noiembrie | O sâmbătă liniştită pentru aceste zodii. Ele îmbină utilul cu plăcutul

Singurul aspect pe care îl perfectează azi Luna din Taur este cel armonios de sextil cu Neptun retrograd. Prin prisma lui, ne putem aştepta la o zi liniştită pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Facioară, Capricorn), cu atât mai mult dacă şi-o petrec împreună.

6658 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 noiembrie | O sâmbătă liniştită pentru aceste zodii. Ele îmbină utilul cu plăcutul

HOROSCOP 28 noiembrie | O sâmbătă liniştită pentru aceste zodii. Ele îmbină utilul cu plăcutul

HOROSCOP 28 noiembrie Berbec

 

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se intersectează cu unele oportunităţi financiare sau care reuşesc să reducă din chletuielile pe care altfel le-ar fi realizat astăzi. Poate nu este vorba de mare lucru, dar dacă ai cheltuit mai mult ieri sau peste săptămână, îţi va prinde foarte bine să ai o sumă extra pe care să poţi pune mâna dacă apare nevoia. În fond, tot se ivesc plăţi neprevăzute în această perioadă.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Taur

 

Ia în seamă sfatul astrelor pentru tine şi încearcă să te vezi cu prietenii. Nu spune nimeni că trebuie să îţi pui în cui viaţa socială în această perioadă. Dacă respecţi regulile, nu este nicio problemă să te întâlneşti la o plimbare în natură, prin parc, cu cineva apropiat. În felul acesta, eşti şi în siguranţă, te şi bucuri de o conversaţie ca-n vremurile bune cu cineva drag ţie, care te inspiră cu atitudinea sa.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Gemeni

 

Unele evenimente astăzi te propulsează în atenţia unor persoane importante. Din acest motiv, este important cum te porţi şi ce impresie laşi. S-ar putea să nu ţi se ofere o a doua ocazie să faci o figură frumoasă, iar de perzenţa acestor persoana în viaţa ta ar putea depinde deschiderea unor uşi care ţi-au fost inaccesibile în prezent. Caută aşadar să profiţi la maximum de această oportunitate inedită, cu care nu te mai întâlneşti degrabă.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Rac

 

O conversaţie cu o rudă îndepărtată, cu cineva din familia partenerului sau cu cineva drag de peste hotare, un prieten sau o rudă, poate să îţi deschidă ochii astăzi, să îţi ofere o perspectivă nouă asupra unei situaţii pe care ai ajuns să o crezi aproape fără ieşire. Vezi mai clar cu ce ai de-a face de fapt şi cum poţi să abordezi nişte problematici actuale care îţi dau mult de furcă de ceva timp.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Leu

 

Menţii controlul în relaţia de cuplu şi asta îţi dă mai multă încredere în tine. Pe de altă parte, trebuie să fii atent(ă) cum îl gestionezi, astfel încât să nu mergi prea departe, să nu se ajungă la situaţii în care depăşeşti anumite limite. În caz contrar, s-ar putea să te trezeşti că raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă se denaturează şi ajungeţi să nu vă mai înţelegeţi. Păstrează un echilibru mereu.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Fecioară

 

Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă astăzi. Mai că vă înţelegeţi din priviri şi nu trebuie să vă spuneţi nimic pentru a vă da seama la ce se gândeşte celălalt. Asta îţi dă o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi: aceea de a aborda subiecte de discuţie care altfel ar fi condus la polemici sau chiar mai rău, la momente de linişte care ar putea oricând să degenereze.

 

HOROSCOP 28 noiembrie  Balanţă

 

Dacă intenţionezi să lucrezi astăzi, află că astrele se vor asigura să dai dovadă de un randament ridicat pentru acest moment de săptămână. Se recomandă totuşi să îţi faci timp şi pentru odihnă, mai ales dacă ai avut parte de nişte zile pline şi solicitante la nivel fizic şi emoţional. Aşadar, încearcă să menţii o stare de echilibru între muncă şi odihnă şi nu uita de planurile pe care ţi le-ai făcut cu cei dragi.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Scorpion

 

Pentru tine, se anunţă o zi numai bună de petrecut cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Cu toate că realitatea nu este deloc roz în această perioadă, asta nu înseamnă că nu vă puteţi bucura din plin de momentele împreună. Umpleţi-vă timpul liber practicând activităţi care vă plac tuturor, cum ar fi un joc de societate sau alte pasiuni pe care le aveţi în comun. Asta vă ajută să vă menţinezi buna dispoziţie.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Săgetător

 

În cazul în care nu ai apucat să faci prin casă lucrurile pe care ţi le-ai propus, astrele te vor ajuta să te motivezi şi să îţi duci la bun sfârşit îndatoririle casnice. Dacă ceilalţi nu sunt ocupaţi cu alte lucruri, ai putea să îi rogi să te sprijine să termini mai repede. Sau poate tu eşti cel(a) care a fost harnic(ă) şi care le este acum aproape celor dragi. Proiectele gospodăreşti sunt specialitatea ta.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Capricorn

 

Comunici astăzi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, iar asta vă asigură momente de calitate împreună pe parcursul acestei zile. Iar dacă eşti la început de relaţie cu cineva ori în discuţii cu o persoană care îţi place, aşteaptă-te ca celălalt să flirteze din plin cu tine astăzi. Poate ar fi bine să te laşi dus(ă) de val şi să vezi unde te poartă. S-ar putea să-ţi dai seama că era ce-ţi lipsea.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Vărsător

 

În cazul tău, se anunţă o zi numai bună pentru investiţii în plan gospodăresc. Poate fi vorba despre un obiect electrocasnic sau de cumpărături de bază, cât să poţi prepara câte ceva pentru săptămâna viitoare. Activităţile de rutină te apropie de familie şi vă fac să discutaţi, cu toate că poate au existat unele scântei între voi. Aveţi cu toţii o viziune practică şi înţelegeţi că trebuie să vă consultaţi în chestiuni ca acestea.

 

HOROSCOP 28 noiembrie Peşti

 

Eşti într-o dispoziţie foarte bună, comunicativă astăzi. Te înţelegi bine cu toţi cei cu care intri în contact şi te faci uşor plăcut(ă) prin felul în care vorbeşti şi te porţi. Asta îţi dă oportunitatea să pui bazele unor relaţii sau discuţii pe care le vei cultiva în săptămânile şi lunile care urmează. S-ar putea să te alegi cu unele beneficii extrem de importante de pe urma acestora. Profită aşadar de interacţiunile din această zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici