HOROSCOP Marţi, 19 iulie. Mercur intră în Leu. Zodiile au curajul să se afirme, dar greşelile lor ies mai uşor la iveală

Mercur ajunge azi în semnul Leului, pe care îl tranzitează până pe 11 august. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au mai mult curaj de a spune ce gândesc şi de a păşi în lumina reflectoarelor.

6119 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 19 iulie. Mercur intră în Leu. Zodiile au curajul să se afirme, dar greşelile lor ies mai uşor la iveală

HOROSCOP Marţi, 19 iulie. Mercur intră în Leu. Zodiile au curajul să se afirme, dar greşelile lor ies mai uşor la iveală

HOROSCOP 19 IULIE - Berbec

Mercur începe azi să tranziteze casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce îţi garantează faptul că vei comunica mai uşor în săptămânile care urmează cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru vă ajută să abordaţi cu deschidere orice subiect, oricând de dificil ar fi el. În cazul în care eşti single, aceasta este o perioadă bună pentru tine în care să ieşi mai des, să dai curs oportunităţilor de flirt. S-ar putea ca una din ele să vină din partea unei persoane care-ţi surescită interesul.

HOROSCOP 19 IULIE - Taur

Mercur îşi face astăzi loc în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să găseşti mai uşoară comunicarea cu rudele apropiate, chiar şi cu acelea cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune nu mai par atât de mari sau nu te mai aştepţi tu să schimbe anumite lucruri, să vadă unele chestiuni din perspectiva ta. În felul acesta, s-ar putea să observi că tensiunile dintre voi se amortizează, că poţi să abordezi cu mai multă uşurinţă subiecte delicate, care altfel ar fi condus la certuri foarte aprinse.

HOROSCOP 19 IULIE - Gemeni

Mercur poposeşte azi în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce îţi vine mult în ajutor când porţi o conversaţie importantă la locul de muncă sau în planul vieţii personale. Ştii exact ce şi când să spui pentru a atrage atenţie pozitivă asupra ta, pentru a face o impresie bună în cercurile în care te învârţi. Aşadar, este un prilej bun din această perioadă în care să desfăşori negocieri, în care să iei cuvântul în cadrul şedinţelor de la serviciu. Te ajută şi faptul că te adaptezi cu uşurinţă la orice interlocutor, că faci faţă cu brio provocărilor sociale.

HOROSCOP 19 IULIE - Rac

Mercur începe azi să se mişte prin casa banilor din astrograma ta solară, indiciu cum că, în aceste săptămâni, s-ar putea să afli informaţii cu privire la oportunităţi de suplimentare a banilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Cu alte cuvinte, s-ar părea că unele relaţii la care ai lucrat de curând au ajuns la acel nivel în care vă puneţi la curent unul pe celălalt cu oportunităţi profesionale sau în afara orelor de program. În cadrul negocierilor, ştii să atragi norocul de partea ta şi să îi faci pe ceilalţi să treacă de partea ta.

HOROSCOP 19 IULIE - Leu

Mercur îşi face astăzi loc în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă deschidere faţă de ceilalţi. Felul în care te porţi şi vorbeşti atrage atenţie în direcţia ta în aceste săptămâni şi te propulsează în lumina reflectoarelor la locul de muncă, între prieteni, dar şi în familie. Toată această atenţie îţi face bine şi scoate la iveală ce este mai bun din personalitatea şi felul tău de a fi, dar trebuie să ai grijă să nu devii condescendentă, să nu crezi că totul ţi se cuvine. Altfel, există riscul să-ţi atragi şi antipatii.

HOROSCOP 19 IULIE - Fecioară

Mercur tranzitează de azi încolo casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi dea târcoale tot felul de gânduri în perioada următoare. În principiu, acest lucru nu este unul rău, mai ales dacă ele te ajută să procesezi momente din trecut şi să mergi mai departe, dar în alte cazuri, acest tranzit nu face decât să aducă la suprafaţă frustrări şi nelinişti mai vechi, de care ai crezut că ai scăpat. Încearcă să nu le laşi să le acapareze, ci caută să vezi cum le poţi vindeca, cum poţi închide unele capitole  dureroase rămase deschise.

HOROSCOP 19 IULIE - Balanţă

Mercur îşi face astăzi loc în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar. Pe de-o parte, este posibil să primeşti în aceaste săptămâni sfaturi valoroase care te ajută să faci progrese importante în cadrul proiectelor de care te ocupi acum sau pe care le vei implementa cât de curând. Pe de altă parte, este posibil să cunoşti mai multe persoane cu care ai lucruri în comun şi care îţi vor deveni destul de repede prieteni. Prin intermediul lor, îţi dai seama de alte direcţii în care te-ai putea dezvolta, în care ai putea creşte mult.

HOROSCOP 19 IULIE - Scorpion

Mercur ajunge azi în casa carierei din astrograma ta generală, astfel că nu trebuie să îţi faci griji în legătură cu modul în care tu şi superiorii vă veţi înţelege în perioada care urmează. Tranzitul acesta vă va ajuta să găsiţi puncte de vedere comune chiar şi atunci când discutaţi subiecte complicate, care altfel ar fi trezit tensiuni. De asemenea, s-ar putea să observi că ţi se acordă mai multă atenţie la locul de muncă şi că opiniile tale sunt ascultate cu mai multă băgare de seamă de factorii de decizie. Ai şansa aşadar să-ţi vezi viziunea pusă în practică.

HOROSCOP 19 IULIE - Săgetător

Mercur poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, astfel că orice ai întreprinde pe aceste planuri - concedii sau deplasări profesionalte, examene sau restanţe, chestiuni birocratice -, acest tranzit se va îngriji ca rezultatul eforturilor tale să fie cel pe care îl aştepţi. În plus, s-ar putea să ai parte de unele discuţii care te ajută să vezi anumite lucruri dintr-o altă perspectivă. Sau poate că citeşti unele lucruri care te pun pe gânduri şi te provoacă să schimbi ceva la sistemul tău de valori, principii şi credinţe. Cu alte cuvinte, te maturizezi.

HOROSCOP 19 IULIE - Capricorn

Mercur îşi face azi intrarea în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă pozitivă pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) într-o colaborare sau care derulează ori urmează să implementeze proiecte împreună. Este un moment bun în care să discutaţi despre oportunităţi de investiţie şi să dezbateţi ideile de dezvoltare care v-au venit în ultima vreme. Acest tranzit vă va ajuta să ajungeţi la un consens şi să menţineţi un echilibru în raportul de forţe dintre voi. Aşadar, şansele sunt mari ca progresele, dar şi profiturile să apară mult mai repede decât te-ai aşteptat.

HOROSCOP 19 IULIE - Vărsător

Mercur îşi face astăzi loc în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că viaţa de cuplu, dar şi colaborările de la serviciu sunt în prim plan în această perioadă. Comunici bine cu partenerul de viaţă şi cu colegii de muncă, astfel că nu trebuie să îţi faci prea multe griji în legătură cu subiectele dificile care, de regulă, v-ar fi expus unor momente tensionate. În alte cazuri, acest tranzit ar putea aduce şi discuţii cu privire la oficializarea relaţiei de cuplu. Per ansamblu, trăieşti evenimente importante în raport cu persoana cu care convieţuieşi şi cu cele cu care lucrezi.

HOROSCOP 19 IULIE - Peşti

Mercur ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să constaţi o îmbunătăţire în ce priveşte modul în care te înţelegi cu colegii de muncă. Navighezi mai uşor decât de obicei diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate, astfel că randamentul tău s-ar putea să crească şi el. În cazul în care treci printr-o perioadă mai delicată pe plan medical, s-ar putea să afli de noi tratamente care ar putea să facă diferenţa în situaţia în care te afli. Este un moment bun să ceri o opinie de la un specialist nou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici