Imagini cu impact emoţional: Un bărbat băut a sărit în cuşca unui urs de la Zoo şi a încercat să-l înece. Ce s-a întâmplat apoi: VIDEO

  • Un bărbat de 23 de ani din Varşovia a fost reţinut de poliţie după ce a încercat să înece un urs de la Zoo
  • Este vorba despre un urs, recuperat de la un circ
  • Responsabilii Zoo Varşovia spun că ursul este în stare bună, dar traumatizat de eveniment
2727 afișări
Imaginea articolului Imagini cu impact emoţional: Un bărbat băut a sărit în cuşca unui urs de la Zoo şi a încercat să-l înece. Ce s-a întâmplat apoi: VIDEO

Imagini cu impact emoţional: Un bărbat băut a sărit în cuşca unui urs de la Zoo şi a încercat să-l înece. VIDEO

O scenă şocantă a avut loc la Grădina Zoologică din Varşovia, acolo unde un bărbat de 23 de ani, puternic pătruns de aburii alcoolului, a încercat să se lupte cu un urs şi să îl înece. El a fost arestat de poliţie.
 
Responsabilii Grădinii Zoologice spun că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi nu avea niciun motiv să facă un astfel de gest. Ursuleţul este în stare bună de sănătate, dar traumatizat, spun ei.
 
"Sabina este un urs bătrân, care şi-a petrecut o mare parte a vieţii la circ. A scăpat în stare fizică bună din acest eveniment, dar este foarte stresată acum. Este un urs obişnuit cu prezenţa oamenilor şi nu este agresiv, nu se aştepta ca un om să o atace", au spus responsabilii de la Zoo.
 
În 2015, un alt bărbat a încercat acelaşi lucru, fiind muşcat de mână. El a fost amendat cu 200 de dolari (850 zloţi).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici