PROMO  AZI, ora 21.00, Aleph NEWS. „InSecuritate”, invitat Theodor Paleologu, profesor şi preşedinte al Fundaţiei Paleologu

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă 31 iulie, de la ora 21.00!

163 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 21.00, Aleph NEWS. „InSecuritate”, invitat Theodor Paleologu, profesor şi preşedinte al Fundaţiei Paleologu

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat este Theodor Paleologu, preşedinte al ,,Fundaţiei Paleologu”, fost ministru al Culturii

Primul ministru al Culturii care a coborât în Galeriile Romane vorbeşte despre speţa Roşia Montană, la doar câteva zile de când situl a fost admis în patrimoniul UNESCO.

Era Roşia Montană un ,,cartof fierbinte” pe vremea când Theodor Paleologu conducea Ministerul Culturii? Cât de pregătită este România pentru a pune în valoare situl în jurul căruia s-au deschis, de-a lungul timpului, adevărate Cutii ale Pandorei? Este Roşia Montană, o pierdere de aur şi pe cine dăm vina?

Într-o perioadă de criză, mai au nevoie oamenii de o busolă intelectuală? Ce fel de securitate oferă ,,Casa Paleologu”? Este inegalitatea accesului la educaţie este cea mai cruntă formă de inegalitate?

O discuţie despre cât de educată este ,,România Educată”, despre bun simţ, impostură şi plagiat, dar şi despre felul în care baleiem printre eternele paradoxuri româneşti.

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Învaţă să trăieşti! Întreabă ca să te afli!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici