Jucătorul Marcus Rashford a ajuns pe coperta revistei Vogue

  • Numărul din septembrie al revistei va fi dedicat persoanelor implicate în munca de caritate
  • Rashford a primit luna trecută titlul de doctor onorific din partea Universităţii din Manchester
  • Atacantul lui United a marcat 22 de goluri în acest sezon
169 afișări
Imaginea articolului Jucătorul Marcus Rashford a ajuns pe coperta revistei Vogue

Jucătorul Marcus Rashford

Marcus Rashford de la Manchester United este pe coperta numărului din septembrie al revistei Vogue. Ediţia va fi dedicată persoanelor care se implică în munca de caritate pentru comunităţile lor. Englezul a scris pe reţelele de socializare „Un moment uşor ireal”.

Rashford a reuşit să strângă peste 20 de milioane de lire sterline din donaţii şi să ajute peste un milion de copii în timpul pandemiei de COVID-19. În urma acţiunilor sale, Univesitatea din Manchester a decis să îî acorde titlul onorific de doctor pentru munca realizată în folosul comunităţii.

Atacantul lui United a marcat de 22 de ori în acest sezon şi se pregăteşte alături de echipa sa pentru returul cu LASK Linz din UEFA Europa League. În tur, „Diavolii Roşii” s-au impus categoric cu 5-0.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici