Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii: Cursul euro-leu, destabilizat de proteste

Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat vineri, la Parlament, că fluctuaţiile de curs valutar sunt cauzate de protestele de stradă şi nu de măsurile luate de Executiv.

6038 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii: Cursul euro-leu, destabilizat de proteste

Ministrul Muncii: Cursul euro-leu, destabilizat de proteste (Imagine: Alexandra Pandrea / Mediafax Foto)

"Sigur că este fluctuant cursul euro-leu. Eu sper să se stabilizeze cât mai repede, după ce nu vom mai avea niciun fel de măsuri din acestea luate, de demonstraţii, de tot felul de lucruri care, de regula, duc la fluctuaţie a acestui curs, atunci în mod clar se va aşeza", a declarat ministrul Vasilescu.

Ministrul a explicat ca nu măsurile luate de guvern destabilizează cursul valutar şi nici ordonanţa de modificare a Codurilor Penale.

"N-are nicio legătură, că nu se bugetează nimic pentru această lege, care să afecteze în vreun fel bugetul", a mai spus ministrul.

Întrebată cum vede, din calitatea de membru al Executivului faptul că Avocatul Poporului contestă la CCR ordonanţa de modificare a Codurilor Penale, Olguţa Vasilescu a refuzat să comenteze.

"Eu cred că aţi greşit ministrul. Cred că aceste lucruri trebuie să îl întebaţi pe ministrul Justiţiei", a spus ministrul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici