Lideri social-democraţi, rând pe rând la întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, înaintea şedinţei PSD despre cabinetul Dăncilă

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au o întrevedere, luni, la biroul preşedintelui Camerei, înaintea CExN al PSD. Liderii coaliţiei de guvernare au discutat, luni, despre programul de guvernare şi despre Formularul 600, existând posibilitatea ca termenul de depunere a acestuia să fie amânat, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

173 afișări
Imaginea articolului Lideri social-democraţi, rând pe rând la întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, înaintea şedinţei PSD despre cabinetul Dăncilă

Lideri social-democraţi, rând pe rând la întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, înaintea şedinţei PSD despre cabinetul Dăncilă

Dragnea, întâlnire cu Dăncilă, Plumb şi Neacşu înainte de şedinţa CEx

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, luni, cu premierul desemnat Viorica Dăncilă, cu secretarul general al partidului, Marian Neacşu, şi cu deputatul social-democrat Rovana Plumb, în biroul său de la Camera Deputaţilor, înainte de şedinţa CEx.

Cei patru au ieşit împreună din biroul lui Liviu Dragnea, pentru a merge la şedinţa CEx al PSD.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, luni, la ora 16.00, pentru a discuta componenţa Guvernului Dăncilă. Şi ALDE are programată o şedinţă, la ora 15.00, la care se vor discuta idei pentru programul de guvernare, au declarat surse politice.

Comitetul Executiv al PSD s-ar putea reuni şi vineri, 26 ianuarie, pentru a stabili componenţa finală a Guvernului Dăncilă, în condiţiile în care dezbaterile nu vor fi finalizate în şedinţa de luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Tot vineri, ALDE va avea o întrunire în care se va discuta despre portofoliile formaţiunii în Guvernul Dăncilă.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a venit la Dragnea însoţit de Daniel Chiţoiu şi Varujan Vosganian.

Dragnea are o serie de întâlniri şi cu liderii de organizaţii judeţene ale PSD, care fac propuneri privind componenţa Executivului.

Preşedintele PSD Bucureşti-Ilfov, Gabriela Firea, a precizat, duminică seara, că o treime dintre miniştri vor fi noi.

„Cred, fac o estimare, sper să nu greşesc, cam o treime din Guvern se va împrospăta. Mi-aş dori să fie mai multe doamne. Mi-aş dori ca după luni să nu existe o competiţie, un sentiment negativ între organizaţiile judeţene care vor propune candidaţi pentru portofolii”, a spus Firea, la România Tv.

Ea a arătat că programul de guvernare rămâne în esenţă acelaşi, în special în punctele sale sociale şi economice, la care se mai adaugă câteva principii care vor fi preluate şi câteva programe naţionale.

„Vreau ca după CExN de luni să rămânem o echipă unită, cum am demonstrat că putem fi chiar dacă avem anumite reacţii mai critice sau declaraţii care nu convin la acel moment, dar ele sunt mai sănătose”, a spus Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici