LPF: FC Botoşani are drept de joc, după ce jucătorii şi staff-ul au fost testaţi pentru COVID

  • Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, că FC Botoşani are drept de joc
  • toţi jucătorii şi staff-ul tehnic au fost testaţi pentru COVID, iar rezultatele au fost negative.
124 afișări
Imaginea articolului LPF: FC Botoşani are drept de joc, după ce jucătorii şi staff-ul au fost testaţi pentru COVID

LPF: FC Botoşani are drept de joc, după ce jucătorii şi staff-ul au fost testaţi pentru COVID

„În urma testelor medicale efectuate în cursul acestei săptămânii, fotbaliştii şi staff-ul tehnic – administrativ al echipei FC Botoşani au fost declaraţi apţi pentru a relua activitatea în CASA Liga 1”, au anunţat reprezentanţii LPF.

FC Botoşani va juca prima partidă sâmbătă, de la ora 20.00, pe teren propriu cu CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului.

Marţi, de la ora 20.00, echipa va juca, la Craiova, cu Universitatea, meciul restant din etapa a 3-a, iar vineri este programată partida din etapa a 5-a a play-off-ului, dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici