Lucrările la Centura Capitalei încep pe 18 august

  • Ministerul Transporturilor a autorizat construcţia a 1,7 km din Centura Capitalei
  • Lucrările încep marţi,18 august
  • Centura va avea în total 52 de kilometri
1301 afișări
Imaginea articolului Lucrările la Centura Capitalei încep pe 18 august

Lucrările la Centura Capitalei încep pe 18 august

Centura Capitalei este un chin pentru transportatori în fiecare zi. Ionel este şofer pe TIR şi pierde ore întregi în aglomeraţie aşa că abia aşteaptă lucrările care vor aduce Centura la nivel de autostradă. CNAIR va începe lucrările pe 18 august, începând cu Lotul 2. Centura are în total 52 de kilometri, iar construcţiile vor fi realiazate în trei loturi de către firma turcească Alsim Alarko.

Ionel, şofer de TIR: Să se facă odată mai repede. Stau de două ore, consum motorină. Nu ne ajută cu nimic.

Şenol, şofer: Mulţi ani de zile cred c-o să mai stăm la coadă. Eu ştiu drumul ăsta de acum 15 ani, noi suntem din Constanţa, de când lucram pe microbuz. Nu cred că se va schimba nimic.
Mariana Ioniţă, director CNAIR: Intenţionăm să emitem Ordinul de începere a lucrărilor. De fapt a fost admis, din data de 18. Nu o să lucrăm numai pe cei 1,7 (km). Noi nu o să dăm bucăţele în trafic.

Ministerul Transporturilor a emis o autorizaţie de construţie pentru 1,7 kilometri din Centura Capitalei. Practic firma care se ocupă de proiect poate începe lucrările. Cei 1,7 kilometri fac parte din Lotul al doilea al Centurii şi au termen de finalizare doi ani şi jumătate, costă 750 de milioane de lei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici