VIDEO „Marius Tucă Show”, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitat – criticul de teatru Marina Constantinescu

203 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Marius Tucă Show”, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitat – criticul de teatru Marina Constantinescu

„Marius Tucă Show”

Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitat – criticul de teatru Marina Constantinescu.
 

 
E în plină desfăşurare Festivalul de Teatru "Ştefan Iordache" de la Caracal. Vorbim despre primul eveniment cultural de reală anvergură de după ridicarea restricţiilor. Vorbim despre un festival care coagulează cele mai bune producţii de teatru, despre o muncă titanică şi de oameni care ştiu să se dăruiască. "Este, din nou, vremea cuvântului rostit, a gândului ca artă, a muzicii, a culturii în general, cultură ce, ea singură, coagulează, identifică şi poate pune pe scena istoriei un neam, căci, se ştie, că popoarele care nu s-au ridicat la cultură au dispărut din istorie", a scris ziaristul Marius Tucă pe pagina sa de Facebook.
 
În acest context, prezenţa criticului Marina Constantinescu nu doar că se justifică, se impune cu necesitate. Vino diseară la Marius Tucă Show ca să identificăm împreună suişurile şi coborâşurile unei arte atât de încercate în ultimul an – teatrul – de la cea care face mereu posibilă această minunată experienţă, Marina Constantinescu.  
 
Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. „Singurul lucru care ne îngăduie să privim fără dezgust lumea în care trăim este frumuseţea pe care anumiţi oameni o creează" (Radu Beligan).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici