Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

565 afișări

NTERLOPUL care a lovit o salvamontistă în Straja, a fost arestat pentru 30 de zile. Jandarmul, cercetat de Parchetul Militar - VIDEO

Constantin Palesică, recidivistul care a agresat o salvamontistă într-un bar din staţiunea montană Straja a fost arestat pentru 30 de zile, Judecătoria Petroşani emiţând un mandat în acest sens.

Senat: Legea privind alegerea primarilor în două tururi a fost retrimisă la comisii. Reacţia Alinei Gorghiu: Un gest de laşitate caracteristic PSD

Legea privind alegerea primarilor în două tururi a fost retrimisă la comisii, a decis luni conducerea Senatului, în şedinţa Biroului Permanent, în condiţiile în care PSD a solicitat anularea rapoartelor pentru proiectul de act normativ iniţiat de PNL.

BCR: 60% dintre clienţi nu vor mai putea accesa un împrumut, ca urmare a efectelor negative secundare ale Legii dării în plată

O analiză realizată de BCR, cel mai mare jucător din sistem, privind impactul Legii dării în plată arată că, luând în calcul situaţia actuală din piaţă, în care doar 1 din 10 clienţi are posibilitatea să prezinte un avans de peste 30% din valoarea imobilului, numărul de clienţi eligibili se va reduce cu 60% în următorii cinci ani, de la 270.000 de clienţi la 110.000.

RECORD MONDIAL: Alpinista Dor Geta Popescu, în vârstă de 12 ani, a atins vârful Aconcagua - VIDEO

Alpinista română Dor Geta Popescu, în vârstă de 12 ani, a atins vârful Aconcagua (Argentina), de 6960 metri, şi a stabilit un nou record mondial de vârstă pentru acest vârf, sâmbătă, 6 februarie, conform unui comunicat remis de Clubul Sportiv Montan Altitudine.

Hagi 51! "La mulţi ani, mister!" Ce i-a urat Ianis tatălui său. VIDEO

Gheorghe Hagi împlineşte astăzi 51 de ani, iar primii care i-au urat "La mulţi ani" liderului Generaţiei de Aur a României au fost chiar jucătorii Viitorului, prin intermediul unui clip publicat la miezul nopţii, informează ProSport.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici