Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

456 afișări

SENTINŢĂ definitivă în cazul torţionarului Vişinescu: 20 de ani de închisoare. REACŢIA societăţii civile după verdictul dat de Instanţa Supremă

Alexandru Vişinescu, primul comandant de penitenciar din perioada comunistă trimis în judecată, a fost condamnat definitiv, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 20 de ani de închisoare.

DNA cere încuviinţarea reţinerii şi arestării deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicoale Păun. Voicu: Sunt lipsit de orice reacţie / Dragnea: Cu părere de rău, vom vota pentru solicitările DNA

DNA a cerut miercuri încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri, spălare de bani.

SCANDAL în Parlament pe Legea defăimării: PNL i-a cerut lui Dragnea să o retragă de pe ordinea de zi. Dragnea: Accentul se pune pe speţe false. Zgonea a suspendat şedinţa plenului Camerei Deputaţilor

Şedinţa Camerei Deputaţilor de miercuri a fost marcată de o dispută pe tema Legii defăimării, liberalul Eugen Nicolăescu cerându-i preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să retragă de pe ordinea de zi această iniţiativă.

PSD şi ALDE au semnat protocolul de colaborare. Dragnea: Discuţii pentru candidat comun la Capitală

Liderii PSD şi ALDE au semnat, miercuri, un protocol de colaborare în vederea alegerilor locale, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, precizând că vor există discuţii în vederea unei candidaturi comune PSD-ALDE-UNPR la primăria Capitalei.

Alegeri prezidenţiale SUA 2016: Donald Trump şi Bernie Sanders au câştigat alegerile primare din New Hampshire

Republicanul Donald Trump şi democratul Bernie Sanders au câştigat alegerile primare din statul american New Hampshire, după ce au pierdut voturile din Iowa de săptămâna trecută, informează agenţia de presă Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici