Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

369 afișări

Şeful ANAF, Gelu Diaconu, a fost demis de către premierul Dacian Cioloş. "Este important să nu menţinem o stare de ambiguitate la ANAF"

Peste 4.500 de telefoane mobile au fost găsite în 2105 la deţinuţii din penitenciare, se spune în bilanţul prezentat joi de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

13 noi cazuri de copii cu infecţii digestive grave, înregistrate în Argeş. Medicii spun că nu e bacterie intraspitalicească

13 copii cu infecţii digestive grave au fost internaţi, începând de miercuri, de la ora 18.30, în judeţul Argeş, anunţă Direcţia de Sănătate Publică. Alţi 14 copii au fost transferaţi, zilele trecute, la spitalele din Bucureşti cu boală diareică acută şi infecţie cu rotavirus.

Sibiu: Douăzeci şi două de persoane, intoxicate într-o fabrică. ITM închide atelierele

Un număr de 22 de persoane au ajuns, joi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, după ce s-au intoxicat cu substanţe toxice în atelierele unei fabrici - producătoare de pierse auto - din Sibiu, ITM dispunând deja închiderea provizorie a unor secţii.

Record pentru artistul Adrian Ghenie: Tabloul "The Sunflowers in 1937", vândut cu 4 milioane de euro. FOTO

Tabloul "The Sunflowers in 1937", al pictorului Adrian Ghenie, reprezentant al noului val al artei vizuale româneşti, a fost vândut pentru 3.117.000 de lire sterline (4.030.918 euro), la o licitaţie organizată de casa Sotheby's, miercuri seară, la Londra, potrivit site-ului sothebys.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici