Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

423 afișări

Poliţia a deschis o anchetă în cazul celor 11 copii internaţi la Spitalul "Marie Curie" şi a cerut documente de la Apele Române

Poliţiştii au ridicat vineri de la Spitalul "Marie Curie" documente care-i vizează pe cei 11 copii transferaţi din Argeş, dar şi foaia de observaţie a bebeluşului decedat. În plus au fost cerute documente de la Agenţia de Mediu, DSP Argeş, Apele Române şi trei mari distribuitori de apă.

DNA cere ca eliberarea condiţionată să se facă doar după plata prejudiciului

Direcţia Naţională Anticorupţie a solicitat vineri Parchetului de pe lângă ÎCCJ să aplice unitar legea, iar eliberările condiţionate să se facă doar după ce condamnaţii achită prejudiciul.

Bancpost a majorat avansul la creditele cu ipotecă

Bancpost a majorat avansul pentru creditele ipotecare, la 33% pentru împrumuturile în lei şi la 43% pentru cele în euro, în contextul în care legea dării în plată ar putea fi aprobată, după ce Raiffeisen Bank a fost prima instituţie de credit care a anunţat o astfel de măsură.

Harrison Ford i-a dat în judecată pe producătorii "Star Wars", în urma accidentului de la filmări

Harrison Ford a dat în judecată Foodles Production, compania care a produs filmul "Războiul Stelelor: Trezirea Forţei", al VII-lea episod al seriei, pentru un accident suferit pe platourile de filmare ale peliculei, în urma căruia actorul şi-a rupt piciorul, informează BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici