Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

249 afișări

PAŞTE 2016: Aglomeraţie în vămi, zeci de mii de români vin acasă de Paşte

Traficul în zona punctelor de trecere a frontierei a crescut cu aproape 60 la sută în aceste zile, cele mai aglomerate vămi fiind cele din zona de vest a ţării, anunţă oficialii de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

PAŞTE 2016: Luptători de la trupele speciale ale Poliţiei fac misiuni de patrulare, de sărbători, în Capitală

Luptători de la trupele speciale ale Poliţiei Capitalei fac, până pe data de 2 mai, misiuni de patruale, cu arme semiautomate în dotare, în cinci zone aglomerate din Bucureşti, acţiunea fiind o măsură sporită pentru asigurarea ordinii publice în zilele de sărbătoare.

PAŞTE 2016: Zeci de salvamari voluntari vor veghea asupra siguranţei turiştilor, pe litoral

Câteva zeci de salvamari îşi vor face apariţia, la sfârşitul acestei săptămâni, pe plajele de pe litoral, din proprie iniţiativă, pentru a veghea la siguranţa turiştilor care vor veni să petreacă minivacanţa de Paşte şi 1 Mai la mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

PAŞTE 2016: Mai multe biserici, obligate să vândă 40.000 de lumânări în perioada Sărbătorilor Pascale

Bisericile din judeţul Vaslui sunt obligate de Episcopia Huşilor să vândă 40.000 de lumânări în perioada Sărbătorilor Pascale, la preţuri mai mari decât în magazine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mesaj EBU: România nu va participa la Eurovision. Nicio televiziune nu va difuza show-ul în România

EBU (European Broadcasting Union/ Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune) a anunţat vineri pe Facebook faptul că nicio televiziune din România nu va putea difuza show-ul Eurovision 2016, deoarece nicio altă televiziune, în afară de TVR, nu este membru EBU.

Falimentul Astra Asigurări, decis prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât definitiv vineri intratea în faliment a companiei de asigurări Astra, după aproape opt luni de la decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Acest lucru înseamnă că păgubiţii Astra Asigurări vor începe să primească plăţile în contul daunelor suferite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici