Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

311 afișări

ANAF a publicat primele liste cu persoanele care au restanţe fiscale

Primele liste cu 2.672 contribuabili mari şi mijlocii care au restanţe fiscale au fost publicate marţi de ANAF, în timp ce numele debitorilor mici, contribuabili, instituţii publice, persoanele fizice cu restanţe mai mari de 1.500 lei vor fi făcute publice zilele următoare.

Verificări privind dezinfectanţii la Institutul Oncologic Bucureşti

Corpul de Control al ministrului Sănătăţii verifică cum au fost încheiate contractele de achiziţie între Institutul Oncologic Bucureşti cu firma producătoare a dezinfectanţilor care poate avea legătură cu ancheta în cazul biocidelor, informează, marţi, Ministerul Sănătăţii.

Iohannis a promulgat legea privind etichetarea produselor lactate

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea privind informaţiile obligatorii care trebuie inscripţionate pe eticheta laptelui pentru consum şi a produselor lactate proaspete.

BRD a majorat avansul la creditele în lei cu ipotecă, mai mici de 250.000 de euro

BRD a decis ca de la 1 mai să majoreze avansul pentru creditele în lei cu ipotecă de la 15% la 35%, pentru împrumuturile a căror valoare este mai mică decât echivalentul în lei a 250.000 de euro.

Grupul deputaţilor PSD a decis în unanimitate să înainteze Biroului Permanent revocarea lui Zgonea

Grupul PSD din Camera Deputaţilor a decis marţi în unanimitate prezentarea solicitării privind revocarea lui Valeriu Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor în Biroul Permanent, a anunţat Marian Neacşu, chestor al acestui for.

Premierul a trimis preşedintelui revocarea lui Alexandrescu şi nominalizarea Corinei Şuteu

Premierul Dacian Cioloş a trimis marţi preşedintelui Klaus Iohannis revocarea din funcţie a ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, şi nominalizarea Corinei Şuteu pentru acest portofoliu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici