Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

179 afișări

Curtea Constituţională a decis: Alegerile vor avea loc într-un singur tur. Zegrean: Nu vom schimba practica electorală de pe azi pe mâine

Judecătorii CCR au respins miercuri în unanimitate sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale, a anunţat preşedintele CCR, Augustin Zegrean.

Femeie de 46 de ani, înjunghiată în curtea Aeroportului din Sibiu de către fostul soţ

O femeie în vârstă de aproximativ 46 de ani a fost înjunghiată de fostul soţ, miercuri, în curtea Aeroportului Internaţional Sibiu, la câteva minute după ce a aterizat de la Munchen, transmite corespondentul MEDIAFAX.

SCANDALUL dezinfectanţilor din spitale: Parchetul General a început urmărirea penală in rem

Procurorii Parchetului General au început urmărirea penală in rem pentru "zădărnicire a combaterii bolilor" şi "falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse" în cazul dezinfectanţilor din spitale, anunţă, miercuri, Parchetul General printr-un comunicat de presă.

Beatrice Rancea, propunerea vicepremierului Vasile Dîncu pentru conducerea Operei Naţionale

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat miercuri, pe pagina sa personală de Facebook, că o va propune pe coregrafa Beatrice Rancea la conducerea ONB, precizând, totodată că "speră că şi angajaţii Operei române vor găsi căi de comunicare pentru a susţine această propunere".

Părinţii îşi pot reînscrie copiii la grădiniţă începând de miercuri până pe 20 mai

Reînscrierile la grădiniţă se vor desfăşura în perioada 4 - 20 mai, iar înmatriculările pentru copiii care nu au mai fost înscrişi vor începe pe 23 mai, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei.

Donald Trump a obţinut victoria în Indiana. Ted Cruz se retrage din cursa prezidenţială

Donald Trump a obţinut victoria în statul american Indiana, având şanse din ce în ce mai mari de a obţine nominalizarea din partea partidului republican, după ce contracandidatul său republican Ted Cruz şi-a anunţat retragerea din cursa pentru alegerile prezidenţiale, scrie Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici