Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

228 afișări

Grav accident la Braşov, soldat cu 4 morţi şi 26 răniţi. Registrul Auto Român: Autocarul a fost omologat pentru 25 de locuri; MAI: În maşină erau 30 de oameni - FOTO, VIDEO

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 26 au fost rănite, dintre care 16 în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, în dreptul localităţii Perşani din judeţul Braşov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă instituind cod roşu de intervenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ATENŢIONARE ANM: Cod galben de vijelii şi descărcari electrice în nordul, vestul şi sud-vestul ţării

Meteorologii au emis, vineri, o atenţionare de cod galben de vijelii şi descărcări electrice pentru 14 judeţe din nordul, vestul şi sud-estul României, valabilă până sâmbătăa dimineaţa.

ICCJ menţine sechestrul de trei miliarde de lei la rafinăria Petromidia, în dosarul Rompetrol II

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis, vineri, să menţină sechestrul de trei miliarde de lei pe acţiunile rafinăriei Petromidia şi pe conturile unor persoane fizice, în dosarul Rompetrol II, decizia fiind definitivă.

Guvernul a aprobat alocarea a 68 mililoane lei pentru elevii cu cerinţe educaţionale speciale

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi, sprijin financiar în valoare de 68 milioane de lei pentru susţinerea integrării copiilor cu cerinţe educaţionale speciale, din învăţământul de masă, prin asigurarea alocaţiei zilnice de hrană, rechizite, îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Bărbatul care ameninţa că se aruncă de la etajul 16 al unui hotel din Capitală, convins să renunţe - FOTO/VIDEO

Bărbatul care ameninţa, vineri, că se aruncă de la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, a fost convins de negociatorii Poliţiei Capitalei să renunţe la gestul său.

MAI: Peste 22.500 de angajaţi vor asigura liniştea şi ordinea publică, pentru minivacanţa de Rusalii

Peste 22.500 de angajaţi ai Ministerului de Interne vor asigura liniştea şi ordinea publică pentru minivacanţă de Rusalii, informează, vineri, Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici