Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

221 afișări

Avertizarea cod galben de caniculă, extinsă până sâmbătă

Meteorologii au extins, pentru vineri şi sâmbătă, avertizarea cod galben de caniculă, în 11 judeţe din sud-vestul ţării urmând să se înregistreze temperaturi maxime de 35 de grade, iar indicele temperatură - umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, condamnat la şapte ani de închisoare

Tribunalul Bucureşti a decis joi condamnarea lui Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, hotărârea nefiind definitivă.

Percheziţii la un centru de plasament din Capitală. Angajaţii sunt acuzaţi că îi maltratau pe copii

Procurorii de la Parchetul Capitalei fac joi 19 percheziţii într-un dosar privind rele tratamente aplicate minorului, abuz în serviciu şi delapidare, una dintre percheziţii având loc la Centrul de plasament ""Sfânta Maria din Sectorul 1, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

81.500 de străini au cerut să fie cetăţeni români în 2015, de patru ori mai mult faţă de 2014

81.500 de străini au depus, în anul 2015, cereri pentru a obţine cetăţenie română, numărul acestora fiind de aproape patru ori mai mare faţă de valorile anului 2014, cei mai mulţi fiind moldoveni şi cetăţeni din ţările arabe, anunţă preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie (ANC).

Marea Britanie decide astăzi dacă părăseşte sau rămâne în UE

Cetăţenii britanici decid joi dacă Marea Britanie va rămâne în Uniunea Europeană sau va părăsi Blocul european. La referendum votează 46 milioane de cetăţeni britanici care locuiesc în ţară şi în state membre din Comunitatea Naţiunilor din care fac parte state independente, foste colonii britanice. UPDATE 15.00 Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), a votat în localitatea Biggin Hill, o suburbie a Londrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici