Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

326 afișări

Referendum Marea Britanie: David Cameron a anunţat că va DEMISIONA din funcţia de prim-ministru

David Cameron a anunţat că va demisiona din funcţia de prim-ministru al Marii Britanii după ce aproape 52% dintre britanici au votat pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană, informează The Independent.

Efecte BREXIT. Euro creşte cu 0,4% faţă de leu, cel mai ridicat ritm din ultimele 14 luni, şi ajunge la 4,536 lei

Euro s-a apreciat vineri în faţa leului la 4,53 de lei, în creştere cu 0,4% faţă de şedinţa precedentă, ceea ce reprezintă cel mai ridicat ritm de creştere din februarie 2015 încoace.

CONSECINŢE BREXIT în ROMÂNIA. Iohannis, după consultările cu guvernatorul BNR, premierul şi liderii partidelor politice: Regretăm votul pentru Brexit. Nu sunt motive de îngrijorare pentru economia românească şi finanţe - FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că România regretă, dar respectă votul britanicilor pentru ieşirea din UE, precizând că România rămâne ataşată proiectului european şi că este nevoie de calm şi de solidaritate, iar impactul asupra economiei este unul mic.

CONSECINŢE BREXIT în ROMÂNIA/ DECLARAŢIA ZILEI. Premierul Cioloş: Nu va exista un impact imediat asupra drepturilor românilor din Marea Britanie. Va avea impact asupra preşedinţiei Consiliului UE deţinută de România - VIDEO

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, că nu va exista un impact imediat asupra drepturilor pe care le au românii care muncesc în Marea Britanie şi că nu va exista un impact semnificativ, pe termen scurt asupra economiei.

14 persoane au fost reţinute în dosarul privind activitatea centrului de plasament "Sfânta Maria"

14 persoane au fost reţinute în dosarul deschis ca urmare a suspiciunilor de rele tratamente aplicate minorului, printre reţinuţii fiind şi Victoriţa Botoagă, medic trimis în judecată în 2012 pentru afaceri cu reţete false.

Ministerul Sănătăţii: Decontarea tratamentelor pentru 38 de victime din Colectiv, deblocată

Ministerul Sănătăţii anunţă că decontarea tratamentelor pentru cele 38 de victime ale incendiului din clubul Colectiv ale căror tratamente fuseseră invalidate a fost deblocată, spitalele recuperând cea mai mare parte din sumă.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici