Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

215 afișări

Lira continuă să se deprecieze după Brexit

Impactul votului pentru Brexit continuă să afecteze puternic pieţele financiare, lira fiind în declin, continuându-se vânzările masive de valută şi ajungând la minimul ultimilor 31 de ani, iar acţiunile asiatice în afară de Japonia având de asemenea o scădere semnificativă.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. Vezi aici SUBIECTELE la Limba şi Literatura Română şi rezolvarea lor corectă: poezie de Baconski şi o naraţiune despre o zonă turistică - VIDEO

La Evaluarea Naţională 2016, în total, 153.522 de elevi au fost aşteptaţi luni să se prezinte în cele 4.809 centre de examen. Profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul Naţional „Tudor Vianu” a rezolvat în direct de la ora 11:00 subiectele primite de elevi la proba de Limba şi Literatura Română.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ: În două-trei săptămâni vom discuta la Guvern despre legea salarizării. Dîncu le-a promis profesorilor rezolvarea unor revendicări

Sindicaliştii din Educaţie au fost luni la discuţii la Guvern, unde s-a stabilit o întâlnire ulterioară pentru negocieri legate de legea salarizării, a explicat pentru MEDIAFAX Simion Hăncescu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI).

Premierul Cioloş: Guvernul a sesizat din nou la CCR legea privind pensiile aleşilor locali

Guvernul a sesizat din nou CCR privind legea pensiilor aleşilor locali după ce Parlamentul a adoptat-o deşi fusese declarată neconstituţională, a anunţat premierul Dacian Cioloş luni la postul public de radio.

75% dintre unităţile medicale din România sunt private - STUDIU

Infrastructura medicală privată acoperă 75% din totalitatea unităţilor medicale din România, cu o creştere medie anuală de 300%, în ultimii 15 ani, potrivit unui studiu al Institutului Naţional de Statistică.

Cuminţenia Pământului: S-a deschis procedura de selecţie a persoanelor juridice pentru achiziţie

Ministerul Culturii anunţă deschiderea procedurii de selecţie a persoanelor juridice cu sau fără scop lucrativ care doresc să încheie contracte cu acesta, în vederea sprijinirii colectării de fonduri pentru achiziţionarea operei de artă "Cuminţenia Pământului" de Constantin Brâncuşi.

Papa Francisc a folosit un Logan în timpul vizitei în Armenia - FOTO/VIDEO

Papa Francisc a folosit o maşină Dacia Logan în timpul unei călătorii apostolice care a avut loc în perioada 24 - 26 iunie în Erevan, capitala Armeniei.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici