Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

171 afișări

Parlamentul European a adoptat o rezoluţie prin care îi cere Marii Britanii să activeze "imediat" clauza privind retragerea din Uniunea Europeană. Discuţii aprinse în timpul şedinţei - VIDEO

Schimb de replici aprinse în timpul şedinţei extraodinare din Parlamentul European pe tema decizei Marii Britanii de a părăsi UE, în timpul cărora euroscepticul britanic Nigel Farage a ţinut un discurs critic la adresa celorlalţi parlamentari europeni şi i-a ironizat că nu au avut un job serios niciodată. Pe de altă parte, europarlamentarul scoţian Alyn Smith, a exclamat: Vă rog, vă implor, nu abandonaţi Scoţia. Şedinţa Parlamentului European s-a încheiat cu o rezoluţie prin care i se cere Marii Britanii să activeze "imediat" clauza privind retragerea din Uniunea Europeană.

COD PORTOCALIU de ploi torenţiale şi vijelii pentru şase judeţe din nord-estul ţării. HARTA Meteo pentru întreaga ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii pentru şase judeţe din nord-estul ţării, valabilă până miercuri la ora 11.00.

Curtea Constituţională a respins sesizările formulate de Valeriu Zgonea

Judecătorii Curţii Constituţionale au respins marţi cele două sesizări formulate de fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea privind schimbarea Regulamentului şi revocarea sa din funcţie.

Gabriel Oprea: Maşina achiziţionată de DIPI se află în garajul ministerului, nu este a mea - VIDEO

Gabriel Oprea a declarat, marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), că maşina achiziţionată de DIPI în timpul mandatului său la Ministerul de Interne, se află în garajul ministerului şi că ea a fost achiziţionată legal.

A murit "Piedone"! Actorul italian Bud Spencer s-a stins din viaţă la vârsta de 86 de ani - VIDEO

Actorul italian Bud Spencer, celebru pentru rolul personajului Piedone, a decedat, luni după-amiază, la vârsta de 86 de ani, anunţă familia acestuia, conform ziarului La Repubblica.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici