Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

220 afișări

O alpinistă româncă dată dispărută de 10 zile în Nepal a fost găsită moartă - FOTO

Adina Monica Popescu, alpinista româncă care era dată dispărută în Nepal de aproximativ zece zile, a fost găsită moartă, relatează Kathmandu Post.

Gărzile vor fi făcute de personalul medical şi vor fi plătite pe baza unui contract separat

Ministerul Sănătăţii anunţă că gărzile efectuate de personalul medical în afara programului de lucru vor fi făcute de la 1 august pe baza unui contract de munca separat, după ce Federaţia "Solidaritatea Sanitară" şi-a exprimat nemulţumirile referitoare la acest aspect.

Ministerul Educaţiei: Academia "Al. I. Cuza" a propus retragerea titlului de doctor al lui Robert Negoiţă. Reacţia Primarului Sectorului 3: Nu regret că îmi va fi retras titlul de doctor, regret că m-am lăsat tentat de această modă

Ministerul Educaţiei anunţă că CNATDCU a primit cererea Academiei de Poliţie "Al. I. Cuza" privind retragerea titlului de doctor în cazul primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, instituţia de învăţământ constatând că lucrarea de doctorat este plagiată.

EXPLOZIE într-un restaurant din Germania: Cel puţin o persoană a murit, iar alte 11 au fost rănite. Primar: A fost provocată de o BOMBĂ. Autorităţile suspectează că este un act terorist - GALERIE FOTO, VIDEO

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 11 au fost rănite în urma unei explozii produse în cursul nopţii de duminică spre luni în orăşelul german Ansbach, situat în apropiere de Nürnberg, informează presa germană. Explozia a fost provocată de o bombă, anunţă primarul localităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici