Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

267 afișări

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte la ora 11:00, la Palatul Cotroceni. Concluziile summitului NATO şi atacurile recente din Europa, pe agenda întâlnirii

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte la ora 11, la Palatul Cotroceni, principalul punct pe agendă fiind rezultatele summit-ului NATO, fiind prima şedinţă convocată după evenimentele din Turcia şi atacurile recente din Europa.

Academia de Poliţie: Sunt verificate toate lucrările de doctorat elaborate de la înfiinţarea şcolii

Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" anunţă că toate tezele de doctorat elaborate de la înfiinţarea şcolii doctorale sunt verificate, după ce Comisia de Etica a unităţii de învăţământ a cerut retragerea titlului de doctor în cazul lui Robert Negoiţă, având suspiciuni de "plagiat multiplu".

Puţini români din diaspora, înscrisi pentru votare 

Doar 3613 români s-au înscris în regsitrul electoral pentrut a vota în strîinătate anunţă Autoritatea Electorală Permanentă. 

Cel puţin 19 morţi şi zeci de răniţi într-un atac comis în Japonia - VIDEO

Cel puţin 19 persoane au fost înjunghiate mortal, iar alte 50 au fost rănite într-un atac comis marţi dimineaţă la un centru pentru persoane cu dizabilităţi din oraşul japonez Sagamihara, situat în apropiere de Tokyo, relatează BBC News online.

Avionul revoluţionar Solar Impulse 2 a încheiat istoricul înconjur al lumii - VIDEO

Aeronava Solar Impulse 2, alimentată exclusiv de energie solară, a aterizat în Abu Dhabi, marţi, finalizând astfel un istoric înconjur al lumii, potrivit BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici