Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

209 afișări

Ministerul Sănătăţii: Introducem încă 12 medicamente oncologice pe lista compensatelor, în HG 720

Ministerul Sănătăţii va introduce 12 medicamente oncologice noi pe lista medicamentelor compensate, a anunţat marţi instituţia, după ce Alianţa Pacienţilor Cronici a prezentat povestea unui pacient care a murit de cancer fiindcă medicamentul de care avea nevoie nu era inclus pe lista de compensate.

Planul de măsuri pentru reducerea supraaglomerării din închisori, în dezbatere publică

Ministerul Justitiei a lansat procesul de informare şi consultare publică pentru reducerea supraaglomerării din penitenciare şi îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie, data limită până la care sunt aşteptate propunerile cetăţenilor fiind 9 septembrie.

548 de persoane au primit titlul de luptător cu rol determinant în Revoluţia din '89

Preşedintele Klaus Iohannis a semant marţi un decret prin care a conferit titlul de luptător cu rol determinat pentru victoria revoluţiei din 1989 pentru 548 de prsoane.

Francois Hollande: Atacarea unei biserici reprezintă profanarea Franţei. Preşedintele francez i-a promis Papei Francisc că bisericile vor fi protejate de terorişti

Preşedintele Francois Hollande i-a dat asigurări Papei Francisc că bisericile din Franţa vor fi protejate, după ce un preot a fost ucis de doi terorişti islamişti în apropierea oraşului Rouen, relatează ziarul Le Figaro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici