Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

132 afișări

Cioloş: ordonanţa de urgenţă privind votul în diaspora, în dezbatere publică pînă la mijlocul lunii august

Premierul Dacian Cioloş a declarat miercuri că îşi propune ca ordonanţa de urgenţă privind votul în diaspora să fie pusă în consultare publică până la sfârşitul lunii august, aceasta urmând să corecteze deficienţele legii actuale care pot duce la restricţii mai mari decât în anii trecuţi.

Al doilea pirotehnist din clubul Colectiv, audiat la Parchetul General - VIDEO

Al doilea specialist care a pus materialele pirotehnice în clubul Colectiv, rănit în urma incendiului, este audiat miercuri la Parchetul General, acesta urmând să fie pus sub învinuire, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Deficitul bugetar este la jumătatea anului 0,5% din PIB

Execuţia bugetului general consolidat pe primele şase luni ale anului s-a încheiat cu un deficit de 3,85 miliarde de lei, respectiv 0,5% din PIB, faţă de deficitul programat pentru semestrul I de 1,9% din PIB, informează Ministerul Finanţelor.

Ministerul Sănătăţii: Introducem încă 12 medicamente oncologice pe lista compensatelor, în HG 720

Ministerul Sănătăţii va introduce 12 medicamente oncologice noi pe lista medicamentelor compensate, a anunţat marţi instituţia, după ce Alianţa Pacienţilor Cronici a prezentat povestea unui pacient care a murit de cancer fiindcă medicamentul de care avea nevoie nu era inclus pe lista de compensate.

Plan de reducere a supraaglomerării penitenciarelor: Deţinuţii, cooptaţi în agricultură şi producţie

Deţinuţii vor putea fi cooptaţi la munci agricole sau în activităţi productive de către persoane fizice, persoane juridice şi autorităţi, în baza unui contract, prevede planul de măsuri lansat de Justiţie, pentru reeducerea supraaglomerării din penitenciare şi îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie.

Francois Hollande: Atacarea unei biserici reprezintă profanarea Franţei. Preşedintele francez i-a promis Papei Francisc că bisericile vor fi protejate de terorişti

Preşedintele Francois Hollande i-a dat asigurări Papei Francisc că bisericile din Franţa vor fi protejate, după ce un preot a fost ucis de doi terorişti islamişti în apropierea oraşului Rouen, relatează ziarul Le Figaro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici