Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

205 afișări

Carpatica Asig a intrat în faliment. Este al doilea cel mai mare faliment după cel al companiei de asigurări Astra

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat retragerea autorizaţiei de funcţionare a societăţii Carpatica Asig S.A., ca urmare a constatării stării de insolvenţă a societăţii, şi promovarea cererii de deschidere a procedurii de faliment.

România va contribui cu 50 de militari la eforturile "Coaliţiei anti Statul Islamic" din Siria

România va participa cu 50 de militari instructori la "Coaliţia anti Statul Islamic" din Siria şi Irak, aceştia urmând să aibă un rol de consiliere, declară ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Doi deţinuţi din centrul Buziaş al Penitenciarului Timişoara au evadat

Description: Doi deţinuţi în vârstă de 25 şi 36 de ani, condamnaţi pentru furt, respectiv omor, au evadat, joi seara, din secţia Buziaş a Penitenciarului Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Papa Francisc condamnă atacurile anticreştine: Lumea este în război din cauza intereselor economice

Papa Francisc a condamnat vehement, în cursul unei vizite în Polonia, atacurile care au vizat creştini, afirmând că recenta serie de atentate este asemănătoare cu războiale mondiale din secolul XX şi notând că totul porneşte de la interese economice şi politice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici