Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

214 afișări

Alţi trei români morţi în urma cutremurului din Italia. Bilanţul se ridică la cinci persoane decedate de naţionalitate română

Potrivit ultimelor informaţii obţinute din Italia, a fost confirmat decesul altor trei cetăţeni români în urma seismului survenit la data de 24 august 2016 pe teritoriul Italiei, a anunţat MAE. Astfel, la acest moment, numărul cetăţenilor români care şi-au pierdut viaţa în urma cutremurului este de cinci persoane.

Mobilizare a autorităţilor române după seismului din Italia. Ministerul Sănătăţii verifică dacă spitalele din România rezistă la un cutremur

Ministerul Sănătăţii a început o evaluare a spitalelor de stat pentru a vedea în ce stare sunt din punct de vedere al riscului seismic, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Ministrul Agriculturii, rănit uşor într-un accident rutier în apropiere de Slobozia/ Achim Irimescu: "Suntem bine. Au ieşit bine tomografiile, am plecat spre Bucureşti"

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a fost implicat într-un accident lângă Slobozia,acesta fiind transportat la spital alături de alte două persoane. Starea de sănătate a ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, este stabilă, rănile suferite fiind minore, a anunţat Ministerul Sănătăţii. UPDATE: Poliţia Rutieră Ialomiţa a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului rutier.

Ministerul Sănătăţii: Răniţii în urma incendiului de la Petromidia au o stare generală bună

Cele trei persoane rănite luni seara în incendiul de la rafinăria Petromidia din Năvodari, care sunt internate la Spitalul de Arşi şi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, au o evoluţie pozitivă, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici