Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

190 afișări

Presupusul criminal al suporterului dinamovist mort după derby-ul cu Steaua a fost reţinut

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, presupusul criminal al suporterului dinamovist mort după derby-ul cu Steaua de sâmbătă, a fost reţinut de către anchetatori, surse judiciare confirmând pentru MEDIAFAX că bărbatul, în timpul audierilor, a recunoscut că a avut o altercaţie cu victima.

CUTREMURUL din Italia: Al şaselea român mort, confirmat de MAE. Alţi 5 sunt răniţi, iar 17 sunt daţi dispăruţi

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul celui de-al şaselea român în urma cutremurului din Italia. Alţi cinci cetăţeni români sunt răniţi, iar 17 sunt în continuare daţi dispăruţi.

Trafic rutier restricţionat şi linii de autobuze deviate în Capitală pentru un tobogan cu apă în lungime de 300 de metri

Traficul rutier va fi restricţionat pe Calea 13 Septembrie, pe sensul Piaţa Arsenalului – Bulevardul Libertăţii, de vineri până luni, iar autobuzele 136 şi N121 vor avea trasee modificate, cu ocazia evenimentului "Bucharest City Wave", anunţă Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Bacalaureat de toamnă 2016: Elevii susţin ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului

Absolvenţii clasei a XII-a care s-au înscris la a doua sesiune de Bacalaureat de anul acesta vor susţine, vineri, proba la alegere a profilului, la una din 10 materii la care pot opta.

Paradă cu păpuşi gigant, în centrul Craiovei, în deschiderea Festivalului Puppets Occupy Street - FOTO, VIDEO

Sute de persoane au participat, joi seara, în centrul Craiovei, la Parada Păpuşilor, în deschiderea Festivalului Puppets Occupy Street, ce se va desfăşura, până pe 1 octombrie, în organizarea Teatrului “Colibri” şi Primăriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici