Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

265 afișări

Zece dintre românii daţi dispăruţi în urma cutremurului din Italia au fost găsiţi şi sunt în viaţă. MAE a revizuit bilanţul la patru

Numărul românilor dispăruţi în urma cutremurului din Italia a scăzut la patru după ce zece dintre ei au fost găsiţi şi sunt în viaţă, a anunţat, duminică seara, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Bilanţul total al victimelor este în acest moment de 11 morţi, şase răniţi şi patru dispăruţi.

CLUJ: Incendiu puternic la o rampă temporară de deşeuri, în zona Pata Rât - GALERIE FOTO

Un incendiu de amploare a izbucnit, duminică seara, la o rampă temporară de deşeuri din zona Pata Rât, din Cluj-Napoca, nefiind pericol de extindere a flăcărilor şi nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

România, cea mai scăzută rată a vaccinării din 190 de ţări

România ocupă un loc fruntaş în topul statelor cu cea mai mare scădere a ratei vaccinării, tendinţă remarcată între anii 2009-2013. 

Teatrul evreiesc, jefuit

Directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern, a anunţat că depozitul care adăpostea echipamentul tehnic, electronic şi de lumini a fost călcat de hoţi. Din această cauză, activitatea teatrului ar putea fi suspendată.

Responsabilul pentru Catedrala Regală, despre starea de sănătate a regelui: Semnalele nu sunt pozitive

Protosinghelul Caliopie, responsabilul pentru Catedrala Regală de la Curtea Argeş, a vorbit, într-un interviu pentru presa locală, despre scenariul înmormântării regelui Mihai, precizând că principele Radu Duda i-a transmis că starea de sănătate a fostului suveran este într-o continuă degradare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici