Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

424 afișări

Şoferul identificat la îndemnul poliţistului Godină, care a accidentat mortal o femeie şi a fugit, a fost arestat preventiv

Daniel Marius Văitiş, şoferul care a accidentat mortal o femeie în Capitală şi a fugit, fiind apoi prins la îndemnul celebrului poliţist Marian Godină pe Facebook, va fi arestat preventiv, a decis Judecătoria Sectorului 3, hotărârea fiind executorie, însă nu şi definitivă.

Premierul Cioloş şi ministrul Muncii se află în Italia unde se întâlnesc cu românii răniţi în cutremur

Premierul Dacian Cioloş şi ministrul muncii, Dragoş Pîslaru, se află marţi în Italia, unde se vor întâlni cu cei patru cetăţeni răniţi şi cu familiile de români din tabăra de sinistraţi din zona Amatrice, informează Guvernul.

Un român are în medie 5.900 de lei în contul de pensie obligatorie după 8 ani

Un român a strâns în medie 5.900 de lei în contul de pensie obligatorie după opt ani de contribuţie. Olandezii de la NN, nemţii de la Allianz şi americanii de la Metropolitan Life controlează 70% din banii de pensii private ai românilor.

Unioniştii strâng cărţi de istorie pentru ambasadorul SUA la Chişinău care a afirmat că "Moldova nu este România, îşi are propria sa istorie" - FOTO

Unioniştii din Acţiunea 2012 protestează marţi în Piaţa Universităţii strângând cărţi de istorie pentru ambasadorul SUA la Chişinău, James D. Pettit, după ce acesta a declarat că Moldova nu este România, are propria istorie şi este o ţară multietnică cu oameni care vorbesc limbi diferite.

George Copos este audiat la DNA în dosarul privind cărţile scrise de deţinuţi

Omul de afaceri George Copos a ajuns, marţi dimineaţa, la sediul DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul privind suspiciuni de corupţie în legătură cu lucrările ştiinţifice scrise în închisori, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici