Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

254 afișări

Trupul neînsufleţit al Steluţei Novac din judeţul Vaslui a ajuns acasă

Trupul neînsufleţit al Steluţei Novac, în vârstă de 47 de ani, din localitatea vasluiană Zorleni, care plecase în Italia să îşi facă un rost în viaţă şi a murit în urma cutremurului din centrul ţării, a ajuns, marţi, acasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accident stupid în Cluj în urma căruia un om a murit electrocutat. Hidrobicicleta cu care se plimbau câţiva tineri era tractată de un cablu care a căzut în apă - FOTO/VIDEO

Poliţia a deschis un dosar penal in rem în cazul celor 8 tineri care s-au electrocutat în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta pe lacul Tarniţa, unul dintre ei murind, iar din cercetări a reieşit că hidrobicicleta era tractată de un cablu acţionat de un motor electric care ar fi căzut în apă.

Dorin Iacob, fost secretar executiv al PD, arestat în Marea Britanie pentru hărţuire sexuală

Fost secretar executiv al Partidului Democrat (PD), omul de afaceri Dorin Iacob, a fost arestat pe teritoriul Marii Britanii la data de 27 august, fiind acuzat că a hărţuit sexual o femeie în timpul unei şedinţe de masaj la un hotel din Manchester, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

BCR confirmă lista celor 42 de localităţi unde avansul la creditele ipotecare scade la 25%. Avansul scade şi la 15% până în 20 de ani. Exemple

BCR, cel mai mare jucător din România, reduce avansul pentru creditele ipotecare de la 35% la 25% pentru 42 de localităţi, potrivit comunicatului transmis de către bancă, informează Ziarul Financiar.

Norman Manea a primit Premiul Feria Internacional del Libro (FIL) pentru viziunea sa asupra exilului

Scriitorul român Norman Manea a obţinut, luni, 29 august, premiul Feria Internacional del Libro (FIL) din Guadalajara, Mexic, acordat scriitorilor de limbi romanice, Manea fiind astfel primul scriitor român care obţine această distincţie literară, anunţă ziarul spaniol El País.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici