Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

174 afișări

Cioloş: Niciun român nu mai este dispărut după cutremurul din Italia. Joi, zi de doliu naţional

Premierul Dacian Cioloş, aflat în Italia, a declarat că niciun român nu mai este dat dispărut în urma cutremurului din Italia şi că va propune în şedinţa de guvern de miercuri ca ziua de joi să fie declarată zi de doliu naţional în memoria cetăţenilor români decedaţi în catastrofa din Italia.

EXCLUSIV: Urmările revoltei din închisori - la Giurgiu 4 deţinuţi ar fi fost bătuţi cu bestialitate

Patru deţinuţi, care erau încarceraţi la Penitenciarul Giurgiu în timpul revoltelor, acuză că au fost bătuţi "cu bestialitate" pentru că ar fi instigat la proteste, aceştia având şi certificate medico-legale care dovedesc loviturile. Conducerea închisorii neagă un asemenea incident.

Dorin Iacob, fost secretar executiv al PD, arestat în Marea Britanie pentru hărţuire sexuală

Fost secretar executiv al Partidului Democrat (PD), omul de afaceri Dorin Iacob, a fost arestat pe teritoriul Marii Britanii la data de 27 august, fiind acuzat că a hărţuit sexual o femeie în timpul unei şedinţe de masaj la un hotel din Manchester, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Ingineria, contabilitatea şi vânzările, preferate de cei care caută un job

Potrivit unui studiu realizat de E-Jobs, ingineria este preferată de 9% din respondenţi, contabilitate-finanţe preferată de 7% dintre persoanele chestionate, vânzări şi resurse umane, psihologie câte 6 % din respondenţi. 

Accesul taxiurilor neautorizate pe aeroportul Henri Coandă, restricţionat 

Compania Naţională a Aeroporturi Bucureşti anunţă că peste 2.000 de taxiuri au fost autorizate să preia pasageri de la aeroportul Henri Coandă, urmând ca de la 1 septembrie accesul taxiurilor neautorizate să fie interzis. 

Consiliul local sector 5: ajutoarea doar pentru cei care muncesc în folosul comunităţii

Consiliul local al sectorului 5 Bucureşti a decis să nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de muncă decât dacă acestea au un loc de muncă stabil sau dacă prestează muncă în folosul comunităţii. 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici