Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

121 afișări

Noi audieri la Poliţia Capitalei în cazul suporterului dinamovist ucis după derby-ul cu Steaua

Noi audieri au loc, miercuri, la Poliţia Capitalei în cazul suporterului dinamovist care a fost ucis după meciul dintre Dinamo şi Steaua Bucureşti, fiind interogat un alt fan, participant şi el la conflictul din 20 august.

EXCLUSIV: Urmările revoltei din închisori - la Giurgiu 4 deţinuţi ar fi fost bătuţi cu bestialitate

Patru deţinuţi, care erau încarceraţi la Penitenciarul Giurgiu în timpul revoltelor, acuză că au fost bătuţi "cu bestialitate" pentru că ar fi instigat la proteste, aceştia având şi certificate medico-legale care dovedesc loviturile. Conducerea închisorii neagă un asemenea incident.

Ordonanţa prin care deţinuţii primesc o reducere maximă de 20 zile, indiferent de numărul lucrărilor scrise, intră miercuri în vigoare

OUG care prevede că lucrările ştiinţifice publicate sau invenţiile şi inovaţiile brevetate de către un condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, indiferent de numărul acestora, se consideră maximum 20 de zile executate pe întreaga durată a executării pedepsei, intră miercuri în vigoare.

"Sieranevada" în regia lui Cristi Puiu, propunerea României la Oscar, va avea premiere de gală în 30 de oraşe - VIDEO

Propunerea României la Premiile Oscar pentru cel mai bun film străin, lungmetrajul ”Sieranevada” în regia lui Cristi Puiu ajunge de săptămâna viitoare în cinematografele din toată ţara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici