Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

170 afișări

Ioana Băsescu, Elena Udrea şi jurnalistul Dan Andronic, audiaţi la sediul DNA. Surse: Toţi trei sunt citaţi în acelaşi dosar/ Declaraţiile lui Traian Băsescu cu privire la procurori - VIDEO

Jurnalistul Dan Andronic a ajuns joi dimineaţa la sediul DNA unde, potrivit acestuia, este audiat în calitate de martor într-un dosar din anul 2015. Anterior, deputatul Elena Udrea şi fiica cea mare a fostului preşedinte al României, Ioana Băsescu, au venit pe rând la DNA. Potrivit unor surse, toţi trei sunt citaţi în acelaşi dosar, care constituie o cauză nouă.

Doi angajaţi ai unei firme de turism au fost reţinuţi pentru înşelăciune

Poliţiştii din Ilfov au reţinut două persoane, administratorul unei firme de turism şi o angajată a societăţii, după ce ar fi vândut servicii turistice care nu ar fi fost onorate, prejudiciul fiind estimat la aproape 50.000 de euro.

Epidemie de rujeolă în România, anunţă Ministerul Sănătăţii. Doi copii au murit, iar un al treilea deces suspect de rujeolă a fost înregistrat zilele trecute - ZONELE AFECTATE

Ministerul Sănătăţii anunţă că în România au fost înregistrate 675 de cazuri de rujeolă în decursul a opt luni, fiind înregistrate trei decese faţă de anul trecut când s-au înregistrat doar şapte cazuri de îmbolnăvire.

Elcen ar putea cere şi ea intrarea în insolvenţă

În cadrul întrunirii Consiliului de Administraţie al Electrocentrale Bucureşti (Elcen) de joi se va discuta posibilitatea formulării unei cererei de intrare în insolvenţă, a declarat pentru MEDIAFAX Dan Agrişan, membru al consiliului.

Oprea: M-am simţit hărţuit. În scurt timp voi renunţa la această imunitate, până la alegeri

Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, că s-a simţit hărţuit în ceea ce priveşte cazul Gigină, susţinând că va renunţa la imunitatea politică înainte de alegeri.

"#Selfie69", supercomedia Cristinei Iacob, a avut premiera şi la Timişoara

"#Selfie69", supercomedia despre iubire, prietenie şi sex, a avut premiera, miercuri seara, şi la Timişoara, la eveniment participând aproximativ 200 de timişoreni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici