Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

153 afișări

Autorizaţia Grădiniţei din Botoşani unde un copil de trei ani a căzut în fosa septică a fost anulată

Direcţia de Sănătate Publică Botoşani a anulat autorizaţia sanitară de funcţionare a grădiniţei unde un copil de trei ani a căzut într-o fosă septică din curtea unităţii, în timp ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşeni face cercetări în rem pentru neglijenţă în serviciu.

Doi angajaţi ai Serviciului Permise, sancţionaţi cu o mustrare scrisă pentru favorizarea lui Călin Popescu Tăriceanu

Doi angajaţi ai Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere din Bucureşti, unul cu funcţie de conducere, au fost sancţionaţi cu mustrare scrisă după ce în spaţiul public au apărut imagini cu preşedintele Senatului care a trecut peste coada de o mie de oameni pentru a îşi lua permisul.

EPIDEMIA de rujeolă: Focarele au apărut în comunităţi de romi din Bistriţa, copiii nu au fost vaccinaţi/Arad: 17 persoane se află sub tratament

Focarele de rujeolă identificate la graniţa dintre judeţele Bistriţa Năsăud şi Cluj au apărut în comunităţi de romi cu populaţie migratoare şi în care copiii nu au fost vaccinaţi, iar astfel s-a ajuns la îmbolnăvirea a peste 200 de copii din cele două judeţe.

Guvernul vrea să consolideze clădirile cu bulină roşie, chiar împotriva voinţei proprietarilor, dar oferind unele facilităţi

Guvernul intenţionează să consolideze clădirile cu bulină roşie, chiar împotriva voinţei proprietarilor, dar oferind unele facilităţi, având în vedere că siguranţa colectivă este mai importantă decât interesul individual, potrivit vicepremierului Vasile Dâncu.

Ioana Băsescu, Elena Udrea şi jurnalistul Dan Andronic, audiaţi la sediul DNA. Surse: Toţi trei sunt citaţi în acelaşi dosar/ Declaraţiile lui Traian Băsescu cu privire la procurori - VIDEO

Jurnalistul Dan Andronic a ajuns joi dimineaţa la sediul DNA unde, potrivit acestuia, este audiat în calitate de martor într-un dosar din anul 2015. Anterior, deputatul Elena Udrea şi fiica cea mare a fostului preşedinte al României, Ioana Băsescu, au venit pe rând la DNA. Potrivit unor surse, toţi trei sunt citaţi în acelaşi dosar, care constituie o cauză nouă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici