Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

214 afișări

Trupul lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la INML. Marţi va avea loc autopsia

Trupul lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", iar marţi va avea loc autopsia.

Ministrul Justiţiei, huiduit când a ajuns la Penitenciarul Gherla. Pungi cu prune aduse de protestatari/ UPDATE: Negocierile dintre sindicaliştii din penitenciare şi Raluca Prună au eşuat

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a fost huiduit, luni, când a ajuns la Penitenciarul Gherla, în faţa căruia peste o sută de angajaţi protestează cerând majorarea salariilor. La Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa au protestat circa 50 de sindicalişti, transmit corespondenţii MEDIAFAX.

Şeful Corpului de Control al premierului nu mai părăseşte Executivul / Premierul Cioloş nu a acceptat demisia

Premierul Dacian Cioloş a convenit cu Mircea Valentin să rămână în funcţia de şef al Corpului de Control al prim-ministrului, după ce acesta şi-a anunţat intenţia de a pleca din Executiv, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă la vârsta de 55 de ani

Actorul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani, în urma unui infarct, potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Angajaţii din penitenciare încep protestele. Sindicaliştii se întâlnesc cu Raluca Prună, ministrul Justiţiei, la Penitenciarul Gherla

Sindicatele din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au anunţat proteste ale angajaţilor în toate penitenciarele din ţară începând de luni şi se vor întâlni cu ministrul Justiţiei la Penitenciarul Gherla.

Creditul privat a scăzut în august pentru a treia lună consecutiv după legea dării în plată

Creditarea a dat semne de oboseală în lunile de vară înregistrând trei luni consecutive de scădere după apariţia legii dării în plată a imobilelor. 

Explozia din centrul Budapestei, cauzată de o bombă artizanală plasată de un tânăr

Explozia din centrul Budapestei, în urma căreia au fost răniţi grav doi ofiţeri de poliţie, a fost cauzată de o bombă artizanală plasată de un tânar care este acum căutat autorităţi, potrivit poliţiei ungare, citată de agenţia de ştiri MTI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici