Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

281 afișări

Timişoara: Trei persoane rănite după ce maşina în care erau a lovit o ambulanţă

Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau a lovit, la Timişoara, o ambulanţă care se îndrepta către un bolnav, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sibiu: Şase turişti germani, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Şase turişti germani au fost transportaţi la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, ei fiind preluaţi de la un hotel din Sibiu unde erau cazaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Emoţii pentru locatarii a 566.000 de apartamente din Bucureşti: vor avea sau nu căldură la iarnă?

România este degeaba pe locul 4 la producţia de gaze în Europa. Bucureştenii riscă să rămână fără căldură şi apă caldă din cauza incompetenţei conducătorilor Ministerului Energiei, care deţine ELCEN şi ai Primăriei Bucureşti, proprietara RADET. 

Procurorul-şef DNA, Codruţa Kovesi, reacţie la autodenunţul lui Ghiţă care o vizează: Teza de doctorat îmi aparţine în totalitate şi nu am plagiat

Procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, a precizat, referitor la acuzaţiile deputatului Sebastian Ghiţă, că teza de doctorat este o lucrare care îi aparţine în totalitate, menţionând că nu a plagiat, potrivit unui comunicat de presă.

Shimon Peres, fostul preşedinte al Israelului, a încetat din viaţă la vârsta de 93 de ani

Shimon Peres, premier şi ulterior preşedinte al Israelului şi laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat miercuri la Tel Aviv, după ce în urmă cu două săptămâni a suferit un accident vascular major, informează BBC News online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici