Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

233 afișări

Ministerul Sănătăţii anunţă o posibilă abordare terapeutică superficială la Ambulanţă în cazul Gyuri Pascu

Reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului Sănătăţii, inspectori ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti au efectuat miercuri un control la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov pentru a analiza modul în care a fost gestionat cazul actorului Ioan Gyuri-Pascu.

Înmormântarea actorului Sebastian Papaiani, astăzi la Cimitirul Bellu

Sebastian Papaiani va fi înmormântat azi, 29 septembrie, la Cimitirul Bellu din Bucureşti. Sebastian Papaiani, cunoscut pentru rolurile sale din filmele de comedie s-a stins din viaţă la vârsta de 80 de ani.

500 de angajaţi din 5 penitenciare din ţară protestează joi. Ministrul Justiţiei aşteptat la Tulcea

Aproximativ 500 de angajaţi din cinci penitenciare din ţară, respectiv Târgu Jiu, Vaslui, Bârcea Mare, Bucureşti -Jilava şi Tulcea, vor protesta joi, ministrul Justiţiei, Raluca Prună, fiind aşteptat la Penitenciarul Tulcea pentru discuţii.

Guvernul a suplimentat cu 500 de milioane de lei fondurile pentru Programul Prima casă pentru acest an

Guvernul a suplimentat, în şedinţa de miercuri, cu 500 de milioane de lei fondurile pentru Programul Prima casă pentru acest an, introducând şi varianta garantării pentru o nouă locuinţă, care să fie mai mare sau mai valoroasă decât prima.

Presupusul autor al atacului armat la o şcoală din Carolina de Sud şi-a ucis tatăl înainte de atac

Adolescentul care este considerat drept autorul atacului armat de la o şcoală din Carolina de Sud şi-a ucis tatăl înainte de a deschide focul în faţa şcolii, rănind doi elevi şi o profesoară, au anunţat autorităţile americane, potrivit The Associated Press.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici