Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

497 afișări

Jaf armat la o bancă din municipiul Arad. Banii furaţi, găsiţi la o ghenă de gunoi; pistolul folosit la jaf era de jucărie

Sucursala unei bănci din cartierul Micălaca al municipiului Arad a fost jefuită, joi, de un bărbat înarmat cu un pistol şi care purta o cagulă pe faţă, el fiind în acest moment căutat de poliţişti după ce a fugit printre blocurile din zonă.

Trei copii cu sindrom hemolitic uremic în stare gravă, internaţi la Spitalul "Marie Curie"

Trei copii cu sindrom hemolitic uremic au fost internaţi la Spitalul "Marie Curie" din Capitală, unul dintre copii prezentând manifestări neurologice în cadrul bolii, potrivit medicului Mihaela Bălgrădean.

Arafat, despre cazul Gyuri Pascu: Primul medic venit nu a făcut EKG. Poate că alt medic făcea/ Manager Ambulanţă: Medicul nu a avut cu el întregul echipament

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, joi, că, în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu, primul medic venit pentru intervenţie a decis să nu facă o electrocardiogramă, dar "poate că alt medic făcea", precizând că oficialii Colegiului Medicilor vor stabili vinovatul.

Metrorex: Metroul din Drumul Taberei va circula de la mijlocul anului viitor. Când vor începe lucrările la linia de metrou Otopeni

Directorul tehnic din METROREX, Ionel Oprea, a declarat, joi, că linia de metrou Drumul Taberei va fi funcţională la mijlocul anului 2017, însă sunt slabe şanse ca linia care ar urma să lege Bucureştiul de aeroportul,,Henry Coandă” să fie gata până în 2020.

FOCUS: Condiţii de hotel de trei stele în căminele pentru studenţi din Cluj-Napoca

Studenţii unor universităţi din Cluj-Napoca au parte de condiţii în unele cămine din campusurile studenţeşti similare cu cele ale unui hotel de trei stele, beneficiind, printre altele, de camere cu două paturi, dotate cu baie, bucătărie, frigider, internet gratuit şi televizor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici