Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

168 afișări

Poliţiştii au ridicat documente de la SMURD în dosarul deschis după decesul lui Gyuri Pascu

Poliţiştii au ridicat, vineri dimineaţa, documente de la SMURD în dosarul deschis după decesul lui Gyuri Pascu, urmând să se ridice acte şi de la Ambulanţa Bucureşti Ilfov, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Cătălina Ponor: Răspunsul meu a fost ....NU

Gimnasta Cătălina Ponor scrie, vineri, că a răspuns negativ invitaţiei PSD de a candida pe listele acestui partid pentru Camera Deputaţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Alis Grasu, managerul Ambulanţei, despre informaţiile privind folosirea ambulanţelor în străinătate: Au fost 25 de transporturi externe în şapte ani; era vorba despre cazuri grave

Directorul Ambulanţei Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru MEDIAFAX, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora persoane influente ar fi fost transportate în străinătate cu ambulanţa deşi nu reprezentau urgenţe, că au fost 25 de cazuri de transport, grave, în şapte ani.

România a fost inclusă pe lista de monitorizare pentru trecerea la piaţa emergentă

Piaţa de capital din România a fost inclusă pe lista ţărilor care prezintă un potenţial substanţial de a trece la statutul de piaţă emergenţă într-un orizont de timp scurt sau mediu, potrivit FTSE Russell.

Zeci de lideri din întreaga lume participă vineri la funeraliile lui Shimon Peres - VIDEO LIVE

Zeci de lideri din întreaga lume, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis, participă la funeraliile fostului premier şi preşedinte israelian Shimon Peres, decedat la vârsta de 93 de ani, care va fi înhumat vineri în Cimitirul Muntele Herzl din Ierusalim, relatează Dpa şi Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici